Resultaat 81 - 90 (van 90)

• Zorgeloos Lenen

1 november 2016

Vanaf 1 januari 2017 GEEN telaat- en leengeld meer bij de Bibliotheek Helmond-Peel!

Bekijk details van Zorgeloos Lenen

• Word rijker bij de Bibliotheek!

24 oktober 2016

Rijker worden bij de Bieb, lijkt je dat wat? En dan in de figuurlijke zin natuurlijk!

Bekijk details van Word rijker bij de Bibliotheek!

• Opening Taalhuis Helmond

2 september 2016

Opening van het taalhuis Helmond in de week van de alfabetisering

Bekijk details van Opening Taalhuis Helmond

• Update Bibliotheek app

29 juli 2016

Er is een update beschikbaar voor de Iguana bibliotheek app, die wordt gebruikt om uitleningen te bekijken en te verlengen, boeken te zoeken en te reserveren. Door deze update is het mogelijk om verlanglijsten bij te houden van nog te lezen boeken.

Bekijk details van Update Bibliotheek app

• E-readers te leen

11 juli 2016

Wil je een e-reader uitproberen? Volwassen leden van onze bibliotheek kunnen gratis een e-reader lenen bij de Bibliotheek.

Bekijk details van E-readers te leen

• LuisterBieb app vernieuwd

17 mei 2016

De LuisterBieb is vernieuwd. De app biedt nu naast de gratis te beluisteren luisterboeken ook een groot aantal titels speciaal voor leden van de bibliotheek: de Premium luisterboeken.

Bekijk details van LuisterBieb app vernieuwd

• Samenwerkingsovereenkomst getekend

4 april 2016

Op 1 april hebben dhr. Hans Schapenk van het Dr.-Knippenbergcollege en dhr. Ruud Hakvoort van Bibliotheek Helmond-Peel een samenwerkingsovereenkomst getekend gericht op gezamenlijke inspanningen op het gebied van taalontwikkeling en leesbevordering.

Bekijk details van Samenwerkingsovereenkomst getekend

• Heropening MLP Someren

24 maart 2016

I.s.m. SBO de Brigantijn is op zaterdag 19 maart het vernieuwde Makkelijk Lezen Plein in bibliotheek Someren heropend door Wethouder Theo Maas.

Bekijk details van Heropening MLP Someren

• Feestelijke opening bibliotheek Deurne

10 maart 2016

Woensdag 16 maart is de officiƫle opening van de nieuwe bibliotheek in Deurne.

Bekijk details van Feestelijke opening bibliotheek Deurne

• Peutercollecties op BoS Helmond

17 februari 2016

De collecties op de Bibliotheken op School in Helmond zijn uitgebreid met een peutercollectie voor de kinderen van de peuterspeelzalen.

Bekijk details van Peutercollecties op BoS Helmond