Resultaat 81 - 86 (van 86)

• Uittrekselbank nu ook voor thuisgebruik

19 mei 2016

Ben je lid van de bieb? Dan kun je nu ook van thuis uit de Uittrekselbank gebruiken. Je vindt er heel veel informatie over boeken en auteurs.

Bekijk details van Uittrekselbank nu ook voor thuisgebruik

• LuisterBieb app vernieuwd

17 mei 2016

De LuisterBieb is vernieuwd. De app biedt nu naast de gratis te beluisteren luisterboeken ook een groot aantal titels speciaal voor leden van de bibliotheek: de Premium luisterboeken.

Bekijk details van LuisterBieb app vernieuwd

• Samenwerkingsovereenkomst getekend

4 april 2016

Op 1 april hebben dhr. Hans Schapenk van het Dr.-Knippenbergcollege en dhr. Ruud Hakvoort van Bibliotheek Helmond-Peel een samenwerkingsovereenkomst getekend gericht op gezamenlijke inspanningen op het gebied van taalontwikkeling en leesbevordering.

Bekijk details van Samenwerkingsovereenkomst getekend

• Heropening MLP Someren

24 maart 2016

I.s.m. SBO de Brigantijn is op zaterdag 19 maart het vernieuwde Makkelijk Lezen Plein in bibliotheek Someren heropend door Wethouder Theo Maas.

Bekijk details van Heropening MLP Someren

• Feestelijke opening bibliotheek Deurne

10 maart 2016

Woensdag 16 maart is de officiële opening van de nieuwe bibliotheek in Deurne.

Bekijk details van Feestelijke opening bibliotheek Deurne

• Peutercollecties op BoS Helmond

17 februari 2016

De collecties op de Bibliotheken op School in Helmond zijn uitgebreid met een peutercollectie voor de kinderen van de peuterspeelzalen.

Bekijk details van Peutercollecties op BoS Helmond