Resultaat 41 - 50 (van 81)

• Read2Me! Voorleeswedstrijd

9 maart 2018

Floortje Jansen van het Dr. Knippenbergcollege wint de Read2Me! Voorleeswedstrijd. Zij las voor uit het boek Strijd om de kathedraal van Jacques Vriens. Floortje gaat door naar de provinciale finale op 19 april in Oisterwijk.

Bekijk details van Read2Me! Voorleeswedstrijd

• Taalpunt Asten en Someren

19 februari 2018

Op woensdag 28 februari werden de Taalpunten in Bibliotheek Asten en Someren geopend in Bibliotheek Someren.

Bekijk details van Taalpunt Asten en Someren

• Bibliotheekabonnement met flinke korting voor minima

13 februari 2018

Alle inwoners van Asten, Deurne, Helmond en Someren met een smalle beurs kunnen gebruik maken van een mooi kortingsaanbod: een jaarabonnement Zorgeloos Lenen voor €12 (inwoners Asten, Deurne, Someren) en zelfs GRATIS voor inwoners van Helmond.

Bekijk details van Bibliotheekabonnement met flinke korting voor minima

• Heropening Bibliotheek Someren

12 februari 2018

Op donderdag 22 febr. werd de heropening van de Bibliotheek Someren verricht door Burgemeester Dilia Blok.

Bekijk details van Heropening Bibliotheek Someren

• Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

5 februari 2018

Zelf belastingaangifte doen? In de Bibliotheek kun je terecht voor gratis computer- en internetgebruik! Ook niet-leden van de Bibliotheek kunnen kosteloos gebruikmaken van deze service.

Bekijk details van Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

• Herinrichting Bibliotheek Someren

12 december 2017

De volwassenenafdeling van de Bibliotheek in Someren is in december opnieuw ingericht.

Bekijk details van Herinrichting Bibliotheek Someren

• Nominatie Voorleesbus Blikkie 'Helmonder van het Jaar 2017'

30 november 2017

Wij zijn trots op de nominatie voor 'Helmonder van het jaar 2017' voor onze Voorleesbus Blikkie. Wat een eer! Geef jij Blikkie jouw stem voor de Publieksprijs?

Bekijk details van Nominatie Voorleesbus Blikkie 'Helmonder van het Jaar 2017'

• Prinses Laurentien ontmoet Blikkie!

20 november 2017

Blikkie staat vandaag op De beurs van Route 2020 in Ede. Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken! Prinses Laurentien nam ruim de tijd om kennis te maken met Blikkie. Zij bleek zeer geïnteresseerd in de uitleg over het reilen en zeilen van Blikkie.

Bekijk details van Prinses Laurentien ontmoet Blikkie!

• Wandelende WIFI

10 november 2017

Bibliotheek achter wifi-rollators in Helmond. De Bibliotheek Helmond-Peel maakt bekend dat zij de opdrachtgever is van het spraakmakende kunstproject 'Wandelende WIFI' in het centrum van Helmond.

Bekijk details van Wandelende WIFI

• Helmond schrijft geschiedenis in een doosje

10 november 2017

In 2016 schreef Tania Heimans geschiedenis met de Helmonders. Als stadsschrijver organiseerde ze workshops en vroeg haar stadgenoten persoonlijke herinneringen aan Helmond op te tekenen. En toen kwamen er heel wat verhalen los. Een selectie van deze verhalen wordt nu opgenomen in een verhalendoosje dat alle deelnemers aan het project gratis ontvangen. Daarnaast verschijnt er een verhalenbundel onder de titel “Een schat aan verhalen”.

Bekijk details van Helmond schrijft geschiedenis in een doosje