Nieuws

Resultaat 31 - 40 (van 89)

 • BoekStart actie

  4 januari 2019

  Eind 2018 bestond BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt gevierd met een Gouden Wikkel actie. In elk van onze locaties wint een van de ophalers van het BoekStartkoffertje een extra verrassing.

  Bekijk details van BoekStart actie

 • Het beste van...

  1 januari 2019

  Ook in het nieuwe jaar ben jij bij ons bijzonder welkom! Wij staan voor je klaar.

  Bekijk details van Het beste van...

 • Voorlezen kerstvakantie

  17 december 2018

  In de kerstvakantie wordt er vrijwel elke dag voorgelezen in Bibliotheek Helmond door de voorlezers van Blikkie de Voorleesbus. Je kunt gewoon even binnenlopen en meeluisteren naar de mooiste (kerst)verhalen.

  Bekijk details van Voorlezen kerstvakantie

 • Bezoek de kerstmarkt in de Leonardusspeeltuin

  7 december 2018

  De kerstmarkt is voorbij. Wist je dat op deze locatie ook elke maandagochtend een Taalcafé wordt gehouden? Iedereen die een taalvraag heeft kan hier terecht.

  Bekijk details van Bezoek de kerstmarkt in de Leonardusspeeltuin

 • Hajar Yagkoubi opent Schrijfmarathon voor Amnesty

  4 december 2018

  Ook dit jaar organiseert de afdeling Helmond van Amnesty weer een schrijfmarathon. Op 8 december in de Bibliotheek van Helmond. Dit jaar onder de naam 'write for rights'.

  Bekijk details van Hajar Yagkoubi opent Schrijfmarathon voor Amnesty

 • De Bibliotheek Asten heropent op 10 december

  19 november 2018

  De vaste bezoekers van de Bibliotheek Asten zullen het zeker in de agenda moeten schrijven, want van maandag 3 tot en met zaterdag 8 december blijven de deuren van de Bibliotheek Asten gesloten. In die periode vindt een herinrichting plaats. Maandag 10 december vanaf 10.00 uur ben je weer van harte welkom in de vernieuwde Bibliotheek.

  Bekijk details van De Bibliotheek Asten heropent op 10 december

 • Bibliotheek Deurne 60 jaar

  15 november 2018

  Bibliotheek Deurne bestaat dit najaar 60 jaar. Om dit te vieren organiseert Bibliotheek Helmond-Peel in Bibliotheek Deurne een feestelijk programma voor alle inwoners van Deurne. Zo zijn er diverse workshops en lezingen voor jong en oud.

  Bekijk details van Bibliotheek Deurne 60 jaar

 • Hajar gekozen als VN jongerenvertegenwoordiger

  6 november 2018

  Laatste nieuws: Onze collega Hajar is gekozen als de nieuwe jongerenvertegenwoordiger bij de VN. Op 5 november tijdens de Nacht van de VN vond de verkiezing plaats. Hajar gefeliciteerd namens al je collega's bij Bibliotheek Helmond. We wensen je heel veel succes. Wat een prachtige uitdaging.

  Bekijk details van Hajar gekozen als VN jongerenvertegenwoordiger

 • Bieb4You

  23 augustus 2018

  De jongerenafdeling in Bibliotheek Helmond is vernieuwd! De eerste enthousiaste reacties zijn binnen. Gekozen is voor een open ruimte met veel aandacht voor actualiteit, en een vernieuwde manier van presenteren.

  Bekijk details van Bieb4You

 • Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

  23 augustus 2018

  In mei 2018 heeft Bibliotheek Helmond Peel een digitaal klantonderzoek gehouden onder haar leden en bezoekers van 16 jaar en ouder.

  Bekijk details van Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel