Resultaat 31 - 40 (van 81)

• Bieb4You

23 augustus 2018

De jongerenafdeling in Bibliotheek Helmond is vernieuwd! De eerste enthousiaste reacties zijn binnen. Gekozen is voor een open ruimte met veel aandacht voor actualiteit, en een vernieuwde manier van presenteren.

Bekijk details van Bieb4You

• Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

23 augustus 2018

In mei 2018 heeft Bibliotheek Helmond Peel een digitaal klantonderzoek gehouden onder haar leden en bezoekers van 16 jaar en ouder.

Bekijk details van Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

• Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

2 augustus 2018

In de bibliotheken in Asten, Deurne en Someren wordt het al gebruikt: een ander, publieksvriendelijk, Presentatiesysteem voor Informatieve Media (PIM). De Helmondse collectie informatieve media voor volwassenen is nu ook voorzien van deze gekleurde etiketten.

Bekijk details van Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

• Privacybeleid

25 mei 2018

25 mei gaat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in. In de hele Europese Unie geldt dan dezelfde privacywetgeving. Ook wij nemen jouw privacy serieus.

Bekijk details van Privacybeleid

• Literaire leeskring bibliotheek Helmond

24 mei 2018

Bibliotheek Helmond heeft twee leeskringen die allebei door Ine Pels geleid worden. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Bekijk details van Literaire leeskring bibliotheek Helmond

• Tech Playgrounds

7 mei 2018

Nieuw in Bibliotheek Helmond Tech Playgrounds: werkplaats voor techies. Kom na schooltijd maken, ontdekken, klooien en ontwerpen met techniek en computers. Tech Playgrounds laat kinderen en jongeren kennis maken met technologie, techniek én elkaar. Bibliotheek Helmond-Peel zoekt hiermee actief samenwerking op met partners.

Bekijk details van Tech Playgrounds

• WhatsApp in Bibliotheek Helmond-Peel

30 april 2018

Vanaf 1 mei is Bibliotheek Helmond-Peel voortaan bereikbaar via WhatsApp.

Bekijk details van WhatsApp in Bibliotheek Helmond-Peel

• Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

23 april 2018

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

• Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me

20 april 2018

Floortje Jansen van het Dr.-Knippenbergcollege in Helmond is de winnaar van de provinciale finale van Read2Me.

Bekijk details van Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me

• Samenwerking OMO en Bibliotheek

27 maart 2018

De Bibliotheek op school in het voortgezet onderwijs is één van de succesvolle leesbevorderingsprogramma’s van de Bibliotheek Helmond. Het is een goed voorbeeld van een aanpak waarmee de Bibliotheek buiten haar eigen muren treedt, in dit geval met name richting de scholen van OMO onderwijsgroep.

Bekijk details van Samenwerking OMO en Bibliotheek