Resultaat 51 - 60 (van 81)

• Op de foto voor de Bibliotheek Helmond-Peel!

9 november 2017

Vind je het leuk om voor de Bibliotheek Helmond-Peel op de foto te gaan? Dan zijn we naar jou op zoek! Meld je aan voor één van de fotoshoots in Asten, Deurne, Helmond of Someren!

Bekijk details van Op de foto voor de Bibliotheek Helmond-Peel!

• Wandelende Wi-Fi

24 oktober 2017

Wandelende Wi-Fi. Een kunstproject voor de Bibliotheek Helmond-Peel van stadskunstenaar Rocco Verdult.

Bekijk details van Wandelende Wi-Fi

• Het beste idee voor....dementie in Helmond

28 september 2017

Aandacht voor dementie in Bibliotheek Helmond-Peel. Bibliotheek Helmond is een dementievriendelijke bibliotheek. Nu te leen: Eerste hulp bij dementie: de Dementiekoffer.

Bekijk details van Het beste idee voor....dementie in Helmond

• Start Taalcafé Deurne in de Week van de Alfabetisering

24 augustus 2017

Op donderdag 7 september van 10 uur tot 12 uur start het eerste taalcafé in Bibliotheek Deurne. Het taalcafé wordt begeleid door vrijwilligers van de LEVgroep.

Bekijk details van Start Taalcafé Deurne in de Week van de Alfabetisering

• Opening Taalcafé Helmond

18 augustus 2017

In januari is LEVgroep in samenwerking met Bibliotheek Helmond en ROC ter Aa een taalcafé gestart in de bibliotheek van Helmond. De officiële opening was op woensdag 6 september in Bibliotheek Helmond tijdens de Week van de Alfabetisering.

Bekijk details van Opening Taalcafé Helmond

• TEDxTalk van Mies de Koning inspireert de Bibliotheek

3 augustus 2017

Onlangs verscheen op YouTube de TEDx Veghel talk van Rooienaar Mies de Koning met als titel: Wat valt te leren van de bloei en groei van openbare bibliotheken in New York?

Bekijk details van TEDxTalk van Mies de Koning inspireert de Bibliotheek

• Project 'Met andere ogen'

14 juli 2017

Project ‘Met andere ogen’ is een co-creatie tussen het Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel in samenwerking met de LEVgroep en Vluchtelingenwerk Helmond. Het brengt verschillende culturen samen. Van Urban tot Afrikaanse Vlisco stoffen en van Syrie en Eritrea tot de Oranjebuurt en Het Haagje in Helmond.

Bekijk details van Project 'Met andere ogen'

• Iguana Bibliotheek app

5 juli 2017

De Iguana bibliotheekapp voor verlengen, reserveren en verlanglijst. Je krijgt een pushnotificatie wanneer de boeken bijna te laat zijn. Reserveringsberichten kunnen ook ontvangen worden via de Iguana app.

Bekijk details van Iguana Bibliotheek app

• Tweede verdieping Bibliotheek Helmond

1 juni 2017

De tweede verdieping van het pand aan de Watermolenwal in Helmond wordt vanaf het najaar door de bibliotheek niet meer gehuurd, omdat de bibliotheek moet bezuinigen.

Bekijk details van Tweede verdieping Bibliotheek Helmond

• Verzoek tot betalen openstaande bedragen

4 mei 2017

Bibliotheek Helmond-Peel verzoekt klanten met nog openstaand telaat- of leengeld, dit vóór 31 mei aan de bibliotheek te betalen. Hiervoor stuurt de bibliotheek binnenkort een brief naar de leden die het betreft.

Bekijk details van Verzoek tot betalen openstaande bedragen