Nieuws

Resultaat 51 - 60 (van 106)

 • Voorleeskampioenen Someren en Asten

  31 januari 2019

  Tessa Kusters van Basisschool ‘t Rendal heeft de Voorleeswedstrijd in Someren gewonnen. Lynn van Eersel van Het Talent in Asten heeft de Voorleeswedstrijd in Asten gewonnen.

  Bekijk details van Voorleeskampioenen Someren en Asten

 • De Schoolschrijver 2019 van start

  29 januari 2019

  Dinsdag 29 januari was de officiële opening van het Schoolschrijver-seizoen van Brabant in Helmond bij Kindcentrum Mozaïek.

  Bekijk details van De Schoolschrijver 2019 van start

 • Scoor een Boek

  11 januari 2019

  Bibliotheek Helmond-Peel en Helmond Sport zetten samen hun kracht in. Het leesproject 'Scoor een Boek!' bundelt de populairste sport van de wereld met lezen. Het doel is om leerlingen uit de groepen 5 en 6 uit Asten, Deurne, Helmond en Someren te stimuleren om met plezier te (blijven) lezen.

  Bekijk details van Scoor een Boek

 • Het beste van...

  1 januari 2019

  Ook in het nieuwe jaar ben jij bij ons bijzonder welkom! Wij staan voor je klaar.

  Bekijk details van Het beste van...

 • De Bibliotheek Asten heropent op 10 december

  19 november 2018

  De vaste bezoekers van de Bibliotheek Asten zullen het zeker in de agenda moeten schrijven, want van maandag 3 tot en met zaterdag 8 december blijven de deuren van de Bibliotheek Asten gesloten. In die periode vindt een herinrichting plaats. Maandag 10 december vanaf 10.00 uur ben je weer van harte welkom in de vernieuwde Bibliotheek.

  Bekijk details van De Bibliotheek Asten heropent op 10 december

 • Bibliotheek Deurne 60 jaar

  15 november 2018

  Bibliotheek Deurne bestaat dit najaar 60 jaar. Om dit te vieren organiseert Bibliotheek Helmond-Peel in Bibliotheek Deurne een feestelijk programma voor alle inwoners van Deurne. Zo zijn er diverse workshops en lezingen voor jong en oud.

  Bekijk details van Bibliotheek Deurne 60 jaar

 • Hajar gekozen als VN jongerenvertegenwoordiger

  6 november 2018

  Laatste nieuws: Onze collega Hajar is gekozen als de nieuwe jongerenvertegenwoordiger bij de VN. Op 5 november tijdens de Nacht van de VN vond de verkiezing plaats. Hajar gefeliciteerd namens al je collega's bij Bibliotheek Helmond. We wensen je heel veel succes. Wat een prachtige uitdaging.

  Bekijk details van Hajar gekozen als VN jongerenvertegenwoordiger

 • Bieb4You

  23 augustus 2018

  De jongerenafdeling in Bibliotheek Helmond is vernieuwd! De eerste enthousiaste reacties zijn binnen. Gekozen is voor een open ruimte met veel aandacht voor actualiteit, en een vernieuwde manier van presenteren.

  Bekijk details van Bieb4You

 • Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

  23 augustus 2018

  In mei 2018 heeft Bibliotheek Helmond Peel een digitaal klantonderzoek gehouden onder haar leden en bezoekers van 16 jaar en ouder.

  Bekijk details van Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

 • Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

  2 augustus 2018

  In de bibliotheken in Asten, Deurne en Someren wordt het al gebruikt: een ander, publieksvriendelijk, Presentatiesysteem voor Informatieve Media (PIM). De Helmondse collectie informatieve media voor volwassenen is nu ook voorzien van deze gekleurde etiketten.

  Bekijk details van Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond