Vacatures

Regelmatig zoeken we vrijwilligers voor hulp bij activiteiten. Op deze pagina vind je de vacatures.

Vrijwilligers mobiele VVV gezocht

Deze zomer komt de VVV naar je toe! De komende maanden zal ze op verschillende plekken in Helmond te vinden zijn. De mobiele-VVV is een herkenbare elektrische bakfiets voorzien van informatie over de stad en haar directe omgeving. De mobiele-VVV geeft informatie aan toeristen en bezoekers over wat er in de stad te vinden en te doen is. Voor dit project zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met hart voor Helmond en haar mooie omgeving. Vrijwilligers die veel van Helmond en omstreken weten en dit graag doorvertellen aan anderen. 
De mobiele-VVV zal ongeveer 10 evenementen bezoeken en per keer worden er twee vrijwilligers ingezet. Aan het begin van de ‘shift’ wordt de bakfiets opgehaald bij de VVV. Daar wordt hij indien nodig (bij)gevuld met informatie en naar de desbetreffende locatie gereden. Aan het einde van de dag wordt de bakfiets weer teruggebracht naar de VVV. 
De mobiele VVV is o.a. te zien op de Natuurmarkt Warande, Drakenbootfestival en Urban Matterz. 

Wij zijn voornamelijk op zoek naar vrijwilligers uit Helmond en omstreken met voldoende vrije tijd en kennis over onze mooie stad. Op die manier kunnen zij de bezoekers voorzien van lokale tips en weetjes. Het zou leuk zijn als het vrijwilligersteam bestaat uit een mix van mannen en vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën. 
Ken of ben jij die enthousiasteling! Reageer op deze vacature.

Wat hebben we te bieden:
* Begeleiding door een VVV medewerker
* Gratis bibliotheekabonnement
* Toegang tot lezingen van de Bibliotheek Helmond-Peel

Is dit iets voor jou? Mail naar vvv@bibliotheekhelmondpeel.nl