Resultaat 1 - 10 (van 82)

• Vrijwilliger gezocht

23 april 2019

Bibliotheek Helmond-Peel zoekt een Studybob. Een Studybob houdt toezicht bij Studyshare. In Studyshare kunnen jongeren en studenten een werkplek boeken om vóór en tijdens toets- en examenweken onder toezicht en zonder afleiding in een rustige omgeving studeren in de Bibliotheek Helmond.

Bekijk details van Vrijwilliger gezocht

• Programma Meivakantie

11 april 2019

Tijdens de meivakantie van 23 april t/m 3 mei is er van alles te beleven in Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Programma Meivakantie

• DTW bedrijven in een doosje

1 april 2019

Vanaf medio april kun je in de Bibliotheken Asten, Deurne, Helmond en Someren een doosje ophalen voor de actie 'Bedrijf in een doosje'. We dagen je uit om een technisch bedrijf uit de regio in een doosje te stoppen. Je maakt zo op een creatieve manier kennis met techniek.

Bekijk details van DTW bedrijven in een doosje

• Read2Me Voorleeswedstrijd

19 maart 2019

Bibliotheek Helmond organiseert donderdag 21 maart voor de tiende keer de lokale finale van Read2Me!, de voorleeswedstrijd voor brugklassers van het voortgezet onderwijs.

Bekijk details van Read2Me Voorleeswedstrijd

• Heropening Bibliotheek Asten

14 maart 2019

De afgelopen maanden is een groot gedeelte van de Bibliotheek in Asten heringericht. De collectie is opnieuw ingedeeld, kasten zijn verlaagd, er zijn meer zitplaatsen gecreëerd en het meubilair is vernieuwd. De Bibliotheek ziet er weer top uit!

Bekijk details van Heropening Bibliotheek Asten

• Vacature directeur-bestuurder

8 maart 2019

Bibliotheek Helmond-Peel zoekt een innovatieve en verbindende directeur-bestuurder (fulltime).

Bekijk details van Vacature directeur-bestuurder

• 'Geef mij maar een boek'!

1 maart 2019

Op maandag 11 en donderdag 14 maart is de actie “Geef een boek cadeau” in Someren. Een mooi initiatief van de gemeente om het boek “Kruistocht in spijkerbroek” van Thea Beckman” aan de leerlingen in de bovenbouw van de basisscholen in Someren cadeau te doen. De leesconsulent van de Bibliotheek Helmond-Peel zal het boek in de klassen introduceren zodat de kinderen enthousiast worden om het boek te gaan lezen. Wethouder Theo Maas zal op een aantal scholen aanwezig zijn om het boek uit te reiken.

Bekijk details van 'Geef mij maar een boek'!

• Voorleeskampioen Deurne

28 februari 2019

Veertien Deurnese schoolkampioenen gingen de strijd aan om de titel: 'Voorleeskampioen Deurne 2019'. Winnaar werd Dani Koetsier van de Gerardusschool Deurne.Tweede werd Noémi van Asten van Basisschool D'n Heiakker.

Bekijk details van Voorleeskampioen Deurne

• Lang Leve Cultuur

22 februari 2019

Een museumbezoek, samen schilderen, verhalen delen. Cultuur maakt je blij, geeft je een goed gevoel en zorgt dat je mee doet. En cultuur brengt mensen samen.

Bekijk details van Lang Leve Cultuur

• Voorleeskampioen Helmond 2019

12 februari 2019

Mirthe Davidson Descelles, leerling van basisschool St Odulfus, heeft met het voorlezen uit het boek ‘Sabel’ van Suzanne Wouda de jury omver geblazen! Zij werd Voorleeskampioen van Helmond 2019.

Bekijk details van Voorleeskampioen Helmond 2019