Resultaat 1 - 10 (van 61)

• Boekenverkoop Bibliotheek Helmond-Peel

16 oktober 2017

Ben je liefhebber van tweedehands boeken? Op zoek naar die ene titel of naar een mooi boek? Je bent welkom op de verkoop van afgeschreven boeken van Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Boekenverkoop Bibliotheek Helmond-Peel

• Het beste idee voor....dementie in Helmond

28 september 2017

Aandacht voor dementie in Bibliotheek Helmond-Peel. Bibliotheek Helmond is een dementievriendelijke bibliotheek. Nu te leen: Eerste hulp bij dementie: de Dementiekoffer.

Bekijk details van Het beste idee voor....dementie in Helmond

• Verbouwing/herinrichting bibliotheek Helmond

7 september 2017

Herinrichting bibliotheek Helmond, maar de bibliotheek blijft gewoon open! Op dit moment vindt er in de Helmondse bibliotheek een interne verhuizing plaats; de collectie die nu op de tweede etage is geplaatst wordt naar beneden gebracht. Hierdoor staan straks alle materialen op de begane grond en eerste etage.

Bekijk details van Verbouwing/herinrichting bibliotheek Helmond

• Literaire leeskring bibliotheek Helmond

31 augustus 2017

Bibliotheek Helmond heeft twee leeskringen die allebei door Ine Pels geleid worden. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Bekijk details van Literaire leeskring bibliotheek Helmond

• Start Taalcafé Deurne in de Week van de Alfabetisering

24 augustus 2017

Op donderdag 7 september van 10 uur tot 12 uur start het eerste taalcafé in Bibliotheek Deurne. Het taalcafé wordt begeleid door vrijwilligers van de LEVgroep.

Bekijk details van Start Taalcafé Deurne in de Week van de Alfabetisering

• Opening Taalcafé Helmond

18 augustus 2017

In januari is LEVgroep in samenwerking met Bibliotheek Helmond en ROC ter Aa een taalcafé gestart in de bibliotheek van Helmond. De officiële opening was op woensdag 6 september in Bibliotheek Helmond tijdens de Week van de Alfabetisering.

Bekijk details van Opening Taalcafé Helmond

• TEDxTalk van Mies de Koning inspireert de Bibliotheek

3 augustus 2017

Onlangs verscheen op YouTube de TEDx Veghel talk van Rooienaar Mies de Koning met als titel: Wat valt te leren van de bloei en groei van openbare bibliotheken in New York?

Bekijk details van TEDxTalk van Mies de Koning inspireert de Bibliotheek

• Project 'Met andere ogen'

14 juli 2017

Project ‘Met andere ogen’ is een co-creatie tussen het Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel in samenwerking met de LEVgroep en Vluchtelingenwerk Helmond. Het brengt verschillende culturen samen. Van Urban tot Afrikaanse Vlisco stoffen en van Syrie en Eritrea tot de Oranjebuurt en Het Haagje in Helmond.

Bekijk details van Project 'Met andere ogen'

• Iguana Bibliotheek app

5 juli 2017

De Iguana bibliotheekapp voor verlengen, reserveren en verlanglijst. Je krijgt een pushnotificatie wanneer de boeken bijna te laat zijn. Reserveringsberichten kunnen ook ontvangen worden via de Iguana app.

Bekijk details van Iguana Bibliotheek app

• Nacht van Cultuur Save-the-date

1 juli 2017

Nacht van cultuur 2017, organisatie door de 5 Helmondse culturele instellingen, dit jaar op 14 oktober van 19:00 tot 02:00 uur in Bibliotheek Helmond.

Bekijk details van Nacht van Cultuur Save-the-date