Resultaat 1 - 10 (van 72)

• 'Geef mij maar een boek'!

22 februari 2018

Op woensdagochtend 28 februari en 7 maart wordt het boek ‘Ronja de roversdochter' van schrijfster Astrid Lindgren uitgereikt in het kader van de actie ‘Geef mij maar een boek’. Ter stimulering van het lezen heeft de gemeente Someren voor de bovenbouw van alle scholen in Someren het boek ‘Ronja de roversdochter'van schrijfster Astrid Lindgren aangeschaft. Wethouder Theo Maas zal op een aantal scholen aanwezig zijn om het boek uit te reiken.

Bekijk details van 'Geef mij maar een boek'!

• Taalpunt Asten en Someren

19 februari 2018

Op woensdag 28 februari 10:30-12:00 uur worden de Taalpunten in Bibliotheek Asten en Someren geopend in Bibliotheek Someren.

Bekijk details van Taalpunt Asten en Someren

• Heropening Bibliotheek Someren

12 februari 2018

Op donderdag 22 febr. om 10.00 uur wordt de heropening van de Bibliotheek Someren verricht door Burgemeester Dilia Blok.

Bekijk details van Heropening Bibliotheek Someren

• Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

5 februari 2018

Zelf belastingaangifte doen? In de Bibliotheek kun je terecht voor gratis computer- en internetgebruik! Ook niet-leden van de Bibliotheek kunnen kosteloos gebruikmaken van deze service.

Bekijk details van Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

• Nieuw: Boekjes&Babbels

12 januari 2018

Vanaf 24 januari a.s. verwelkomt de Bibliotheek Helmond maandelijks op woensdagochtend van 10.30-11.30 uur kleine kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met papa, mama, opa, oma of kinderdagverblijf ben je van harte welkom aan de Watermolenwal in Helmond.

Bekijk details van Nieuw: Boekjes&Babbels

• Herinrichting Bibliotheek Someren

12 december 2017

De volwassenenafdeling van de Bibliotheek in Someren is in december opnieuw ingericht.

Bekijk details van Herinrichting Bibliotheek Someren

• Nominatie Voorleesbus Blikkie 'Helmonder van het Jaar 2017'

30 november 2017

Wij zijn trots op de nominatie voor 'Helmonder van het jaar 2017' voor onze Voorleesbus Blikkie. Wat een eer! Geef jij Blikkie jouw stem voor de Publieksprijs?

Bekijk details van Nominatie Voorleesbus Blikkie 'Helmonder van het Jaar 2017'

• Prinses Laurentien ontmoet Blikkie!

20 november 2017

Blikkie staat vandaag op De beurs van Route 2020 in Ede. Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken! Prinses Laurentien nam ruim de tijd om kennis te maken met Blikkie. Zij bleek zeer geïnteresseerd in de uitleg over het reilen en zeilen van Blikkie.

Bekijk details van Prinses Laurentien ontmoet Blikkie!

• De Bibliotheek Someren van 4 t/m 12 december gesloten

16 november 2017

De vaste bezoekers van de Bibliotheek Someren zullen het zeker in de agenda moeten schrijven, want van maandag 4 t/m dinsdag 12 december blijven de deuren van de Bibliotheek Someren gesloten. In die periode vindt een herinrichting plaats.

Bekijk details van De Bibliotheek Someren van 4  t/m 12 december gesloten

• Wandelende WIFI

10 november 2017

Bibliotheek achter wifi-rollators in Helmond. De Bibliotheek Helmond-Peel maakt bekend dat zij de opdrachtgever is van het spraakmakende kunstproject 'Wandelende WIFI' in het centrum van Helmond.

Bekijk details van Wandelende WIFI