Resultaat 1 - 10 (van 84)

• Nacht van Cultuur 2018

14 augustus 2018

Het Speelhuis, De Cacaofabriek, Museum Helmond, Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel presenteren op 6 okt. 2018 de 3e editie van de Nacht van Cultuur.

Bekijk details van Nacht van Cultuur 2018

• Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

2 augustus 2018

In de bibliotheken in Asten, Deurne en Someren wordt het al gebruikt: een ander, publieksvriendelijk, Presentatiesysteem voor Informatieve Media (PIM). De Helmondse collectie informatieve media voor volwassenen is nu ook voorzien van deze gekleurde etiketten.

Bekijk details van Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

• Tentoonstelling Mantel der Liefde

28 juni 2018

Begrip, aandacht, een hart onder de riem, mantelzorgers in het zonnetje. Dat beoogt de tentoonstelling Mantel der Liefde, die van 4 juli tot en met 30 oktober 2018 te zien is in Bibliotheek Helmond.

Bekijk details van Tentoonstelling Mantel der Liefde

• “Bedrijf in een doosje”

18 juni 2018

Tijdens de Dutch Technology Week 2018 hebben leerlingen van de groepen 6 en 7 in de regio Helmond – de Peel meegedaan aan de actie “Bedrijf in een doosje”. Hoe denken zij dat een hightech bedrijf eruit ziet?

Bekijk details van “Bedrijf in een doosje”

• Privacybeleid

25 mei 2018

25 mei gaat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in. In de hele Europese Unie geldt dan dezelfde privacywetgeving. Ook wij nemen jouw privacy serieus.

Bekijk details van Privacybeleid

• Literaire leeskring bibliotheek Helmond

24 mei 2018

Bibliotheek Helmond heeft twee leeskringen die allebei door Ine Pels geleid worden. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Bekijk details van Literaire leeskring bibliotheek Helmond

• Tech Playgrounds

7 mei 2018

Nieuw in Bibliotheek Helmond Tech Playgrounds: werkplaats voor techies. Kom na schooltijd maken, ontdekken, klooien en ontwerpen met techniek en computers. Tech Playgrounds laat kinderen en jongeren kennis maken met technologie, techniek én elkaar. Bibliotheek Helmond-Peel zoekt hiermee actief samenwerking op met partners.

Bekijk details van Tech Playgrounds

• WhatsApp in Bibliotheek Helmond-Peel

30 april 2018

Vanaf 1 mei is Bibliotheek Helmond-Peel voortaan bereikbaar via WhatsApp.

Bekijk details van WhatsApp in Bibliotheek Helmond-Peel

• Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

23 april 2018

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

• Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me

20 april 2018

Floortje Jansen van het Dr.-Knippenbergcollege in Helmond is de winnaar van de provinciale finale van Read2Me.

Bekijk details van Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me