Resultaat 1 - 10 (van 66)

• Bezoek de kerstmarkt in de Leonardusspeeltuin

7 december 2018

De Bibliotheek staat er met een digitale speltafel waar je met meerdere personen tegelijk kunt spelen met taal. Wist je dat op deze locatie ook elke maandagochtend een Taalcafé wordt gehouden? Iedereen die een taalvraag heeft kan hier terecht. Iedereen die een taalvraag heeft kan hier terecht.

Bekijk details van Bezoek de kerstmarkt in de Leonardusspeeltuin

• Hajar Yagkoubi opent Schrijfmarathon voor Amnesty

4 december 2018

Ook dit jaar organiseert de afdeling Helmond van Amnesty weer een schrijfmarathon. Op 8 december in de Bibliotheek van Helmond. Dit jaar onder de naam 'write for rights'.

Bekijk details van Hajar Yagkoubi opent Schrijfmarathon voor Amnesty

• De Bibliotheek Asten heropent op 10 december

19 november 2018

De vaste bezoekers van de Bibliotheek Asten zullen het zeker in de agenda moeten schrijven, want van maandag 3 tot en met zaterdag 8 december blijven de deuren van de Bibliotheek Asten gesloten. In die periode vindt een herinrichting plaats. Maandag 10 december vanaf 10.00 uur ben je weer van harte welkom in de vernieuwde Bibliotheek.

Bekijk details van De Bibliotheek Asten heropent op 10 december

• Bibliotheek Deurne 60 jaar

15 november 2018

Bibliotheek Deurne bestaat dit najaar 60 jaar. Om dit te vieren organiseert Bibliotheek Helmond-Peel in Bibliotheek Deurne een feestelijk programma voor alle inwoners van Deurne. Zo zijn er diverse workshops en lezingen voor jong en oud.

Bekijk details van Bibliotheek Deurne 60 jaar

• Hajar gekozen als VN jongerenvertegenwoordiger

6 november 2018

Laatste nieuws: Onze collega Hajar is gekozen als de nieuwe jongerenvertegenwoordiger bij de VN. Op 5 november tijdens de Nacht van de VN vond de verkiezing plaats. Hajar gefeliciteerd namens al je collega's bij Bibliotheek Helmond. We wensen je heel veel succes. Wat een prachtige uitdaging.

Bekijk details van Hajar gekozen als VN jongerenvertegenwoordiger

• Feest Bibliotheek Asten met Aastes Diktee

29 oktober 2018

In oktober 1968 opende de Openbare Bibliotheek in Asten voor het eerst haar deuren. Dat betekent dat de Bibliotheek in Asten dit jaar 50 jaar bestaat! Dit jubileumjaar vierden we met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Bekijk details van Feest Bibliotheek Asten met Aastes Diktee

• Bieb4You

23 augustus 2018

De jongerenafdeling in Bibliotheek Helmond is vernieuwd! De eerste enthousiaste reacties zijn binnen. Gekozen is voor een open ruimte met veel aandacht voor actualiteit, en een vernieuwde manier van presenteren.

Bekijk details van Bieb4You

• Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

23 augustus 2018

In mei 2018 heeft Bibliotheek Helmond Peel een digitaal klantonderzoek gehouden onder haar leden en bezoekers van 16 jaar en ouder.

Bekijk details van Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

• Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

2 augustus 2018

In de bibliotheken in Asten, Deurne en Someren wordt het al gebruikt: een ander, publieksvriendelijk, Presentatiesysteem voor Informatieve Media (PIM). De Helmondse collectie informatieve media voor volwassenen is nu ook voorzien van deze gekleurde etiketten.

Bekijk details van Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

• “Bedrijf in een doosje”

18 juni 2018

Tijdens de Dutch Technology Week 2018 hebben leerlingen van de groepen 6 en 7 in de regio Helmond – de Peel meegedaan aan de actie “Bedrijf in een doosje”. Hoe denken zij dat een hightech bedrijf eruit ziet?

Bekijk details van “Bedrijf in een doosje”