Resultaat 1 - 10 (van 59)

• Opening Taalcafé Helmond

18 augustus 2017

In januari is LEVgroep in samenwerking met Bibliotheek Helmond en ROC ter Aa een taalcafé gestart in de bibliotheek van Helmond. De officiële opening is op Woensdag 6 september 15:30 – 17:00 uur in Bibliotheek Helmond aan Watermolenwal 11. De opening valt in de Week van de Alfabetisering van 4 t/m 10 september.

Bekijk details van Opening Taalcafé Helmond

• Opening expositie Tijdloos

10 augustus 2017

Met trots nodigen we u uit voor de vijfde deelexpositie van Tijdloos, het fotografieproject waarmee we het taboe op beginnende dementie willen doorbreken.

Bekijk details van Opening expositie Tijdloos

• TEDxTalk van Mies de Koning inspireert de Bibliotheek

3 augustus 2017

Onlangs verscheen op YouTube de TEDx Veghel talk van Rooienaar Mies de Koning met als titel: Wat valt te leren van de bloei en groei van openbare bibliotheken in New York?

Bekijk details van TEDxTalk van Mies de Koning inspireert de Bibliotheek

• Bibliotheekteam Samenloop voor Hoop

20 juli 2017

Het team van medewerkers van Bibliotheek Helmond – Peel doet mee op 9-10 september aan de Helmondse SamenLoop voor Hoop.

Bekijk details van Bibliotheekteam Samenloop voor Hoop

• Project 'Met andere ogen'

14 juli 2017

Project ‘Met andere ogen’ is een co-creatie tussen het Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel in samenwerking met de LEVgroep en Vluchtelingenwerk Helmond. Het brengt verschillende culturen samen. Van Urban tot Afrikaanse Vlisco stoffen en van Syrie en Eritrea tot de Oranjebuurt en Het Haagje in Helmond.

Bekijk details van Project 'Met andere ogen'

• Nacht van Cultuur Save-the-date

1 juli 2017

Nacht van cultuur 2017, organisatie door de 5 Helmondse culturele instellingen, dit jaar op 14 oktober van 19:00 tot 02:00 uur in Bibliotheek Helmond.

Bekijk details van Nacht van Cultuur Save-the-date

• Schrijfwedstrijd Cacao aan de Kade

29 juni 2017

Vind je chocola een inspirerend onderwerp en schuilt er schrijverstalent in je? Ga dan de uitdaging aan en schrijf een verhaal van maximaal 600 woorden.

Bekijk details van Schrijfwedstrijd Cacao aan de Kade

• Boekenverkoop Bibliotheek Helmond-Peel

15 juni 2017

Ben je liefhebber van tweedehands boeken? Op zoek naar die ene titel of naar een mooi vakantieboek? Je bent welkom op de boekenverkoop van Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Boekenverkoop Bibliotheek Helmond-Peel

• Tweede verdieping Bibliotheek Helmond

1 juni 2017

De tweede verdieping van het pand aan de Watermolenwal in Helmond wordt vanaf het najaar door de bibliotheek niet meer gehuurd, omdat de bibliotheek moet bezuinigen.

Bekijk details van Tweede verdieping Bibliotheek Helmond

• Verzoek tot betalen openstaande bedragen

4 mei 2017

Bibliotheek Helmond-Peel verzoekt klanten met nog openstaand telaat- of leengeld, dit vóór 31 mei aan de bibliotheek te betalen. Hiervoor stuurt de bibliotheek binnenkort een brief naar de leden die het betreft.

Bekijk details van Verzoek tot betalen openstaande bedragen