Resultaat 1 - 10 (van 82)

• “Bedrijf in een doosje”

18 juni 2018

Tijdens de Dutch Technology Week 2018 hebben leerlingen van de groepen 6 en 7 in de regio Helmond – de Peel meegedaan aan de actie “Bedrijf in een doosje”. Hoe denken zij dat een hightech bedrijf eruit ziet?

Bekijk details van “Bedrijf in een doosje”

• Vacature

5 juni 2018

Wij zoeken een Community Librarian taalontwikkeling (m/v) 20-24 uur per week.

Bekijk details van Vacature

• Privacybeleid

25 mei 2018

25 mei gaat de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in. In de hele Europese Unie geldt dan dezelfde privacywetgeving. Ook wij nemen jouw privacy serieus.

Bekijk details van Privacybeleid

• Literaire leeskring bibliotheek Helmond

24 mei 2018

Bibliotheek Helmond heeft twee leeskringen die allebei door Ine Pels geleid worden. Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers.

Bekijk details van Literaire leeskring bibliotheek Helmond

• Tech Playgrounds

7 mei 2018

Nieuw in Bibliotheek Helmond Tech Playgrounds: werkplaats voor techies. Kom na schooltijd maken, ontdekken, klooien en ontwerpen met techniek en computers. Tech Playgrounds laat kinderen en jongeren kennis maken met technologie, techniek én elkaar. Bibliotheek Helmond-Peel zoekt hiermee actief samenwerking op met partners.

Bekijk details van Tech Playgrounds

• WhatsApp in Bibliotheek Helmond-Peel

30 april 2018

Vanaf 1 mei is Bibliotheek Helmond-Peel voortaan bereikbaar via WhatsApp.

Bekijk details van WhatsApp in Bibliotheek Helmond-Peel

• Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

23 april 2018

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

• Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me

20 april 2018

Floortje Jansen van het Dr.-Knippenbergcollege in Helmond is de winnaar van de provinciale finale van Read2Me.

Bekijk details van Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me

• VVV Helmond komt naar je toe deze zomer!

16 april 2018

De komende maanden kom je op verschillende plekken in Helmond de mobiele VVV tegen. De mobiele VVV is een herkenbare elektrische bakfiets voorzien van informatie over de stad en haar directe omgeving. Twee enthousiaste vrijwilligers geven informatie aan toeristen en bezoekers over wat er in de stad te vinden en te doen is.

Bekijk details van VVV Helmond komt naar je toe deze zomer!

• Samenwerking OMO en Bibliotheek

27 maart 2018

De Bibliotheek op school in het voortgezet onderwijs is één van de succesvolle leesbevorderingsprogramma’s van de Bibliotheek Helmond. Het is een goed voorbeeld van een aanpak waarmee de Bibliotheek buiten haar eigen muren treedt, in dit geval met name richting de scholen van OMO onderwijsgroep.

Bekijk details van Samenwerking OMO en Bibliotheek