Resultaat 1 - 10 (van 68)

• Halloween in de Bibliotheek

18 oktober 2018

Op vrijdag 26 oktober is er een Halloweentocht in het centrum van Helmond met de start in de Bibliotheek. Ook in Bibliotheek Deurne is het Halloween. Kom je mee griezelen?

Bekijk details van Halloween in de Bibliotheek

• Boekenverkoop in Bibliotheek Helmond

8 oktober 2018

De boekenverkoop is van 15 oktober – 15 november 2018 in Bibliotheek Helmond. €1,00 per stuk en 10 materialen voor €5,00.

Bekijk details van Boekenverkoop in Bibliotheek Helmond

• Feest Bibliotheek Asten met Aastes Diktee

20 september 2018

In oktober 1968 opende de Openbare Bibliotheek in Asten voor het eerst haar deuren. Dat betekent dat de Bibliotheek in Asten dit jaar 50 jaar bestaat! Dit jubileumjaar vieren we met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Bekijk details van Feest Bibliotheek Asten met Aastes Diktee

• Week van de Alfabetisering

31 augustus 2018

In de week van de alfabetisering willen wij graag het onderwerp laaggeletterdheid onder de aandacht brengen.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Nacht van Cultuur 2018

24 augustus 2018

Het Speelhuis, De Cacaofabriek, Museum Helmond, Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel presenteren op 6 okt. 2018 de 3e editie van de Nacht van Cultuur.

Bekijk details van Nacht van Cultuur 2018

• Bieb4You

23 augustus 2018

De jongerenafdeling in Bibliotheek Helmond is vernieuwd! De eerste enthousiaste reacties zijn binnen. Gekozen is voor een open ruimte met veel aandacht voor actualiteit, en een vernieuwde manier van presenteren.

Bekijk details van Bieb4You

• Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

23 augustus 2018

In mei 2018 heeft Bibliotheek Helmond Peel een digitaal klantonderzoek gehouden onder haar leden en bezoekers van 16 jaar en ouder.

Bekijk details van Samenvatting Klantonderzoek Bibliotheek Helmond-Peel

• Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

2 augustus 2018

In de bibliotheken in Asten, Deurne en Someren wordt het al gebruikt: een ander, publieksvriendelijk, Presentatiesysteem voor Informatieve Media (PIM). De Helmondse collectie informatieve media voor volwassenen is nu ook voorzien van deze gekleurde etiketten.

Bekijk details van Nieuwe indeling informatieve boeken Helmond

• Tentoonstelling Mantel der Liefde

28 juni 2018

Begrip, aandacht, een hart onder de riem, mantelzorgers in het zonnetje. Dat beoogt de tentoonstelling Mantel der Liefde, die van 4 juli tot en met 30 oktober 2018 te zien is in Bibliotheek Helmond.

Bekijk details van Tentoonstelling Mantel der Liefde

• “Bedrijf in een doosje”

18 juni 2018

Tijdens de Dutch Technology Week 2018 hebben leerlingen van de groepen 6 en 7 in de regio Helmond – de Peel meegedaan aan de actie “Bedrijf in een doosje”. Hoe denken zij dat een hightech bedrijf eruit ziet?

Bekijk details van “Bedrijf in een doosje”