Resultaat 1 - 10 (van 76)

• Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me

20 april 2018

Floortje Jansen van het Dr.-Knippenbergcollege in Helmond is de winnaar van de provinciale finale van Read2Me.

Bekijk details van Floortje Jansen winnaar provinciale finale van Read2Me

• VVV Helmond komt naar je toe deze zomer!

16 april 2018

De komende maanden kom je op verschillende plekken in Helmond de mobiele VVV tegen. De mobiele VVV is een herkenbare elektrische bakfiets voorzien van informatie over de stad en haar directe omgeving. Twee enthousiaste vrijwilligers geven informatie aan toeristen en bezoekers over wat er in de stad te vinden en te doen is.

Bekijk details van VVV Helmond komt naar je toe deze zomer!

• Samenwerking OMO en Bibliotheek

27 maart 2018

De Bibliotheek op school in het voortgezet onderwijs is één van de succesvolle leesbevorderingsprogramma’s van de Bibliotheek Helmond. Het is een goed voorbeeld van een aanpak waarmee de Bibliotheek buiten haar eigen muren treedt, in dit geval met name richting de scholen van OMO onderwijsgroep.

Bekijk details van Samenwerking OMO en Bibliotheek

• Read2Me! Voorleeswedstrijd

9 maart 2018

Floortje Jansen van het Dr. Knippenbergcollege wint de Read2Me! Voorleeswedstrijd. Zij las voor uit het boek Strijd om de kathedraal van Jacques Vriens. Floortje gaat door naar de provinciale finale op 19 april in Oisterwijk.

Bekijk details van Read2Me! Voorleeswedstrijd

• 'Geef mij maar een boek'!

8 maart 2018

Op woensdagochtend 7 maart werd het boek ‘Ronja de roversdochter' van schrijfster Astrid Lindgren uitgereikt in het kader van de actie ‘Geef mij maar een boek’. Ter stimulering van het lezen heeft de gemeente Someren voor de bovenbouw van alle scholen in Someren het boek ‘Ronja de roversdochter'van schrijfster Astrid Lindgren aangeschaft. Wethouder Theo Maas zal op een aantal scholen aanwezig zijn om het boek uit te reiken.

Bekijk details van 'Geef mij maar een boek'!

• Taalpunt Asten en Someren

19 februari 2018

Op woensdag 28 februari werden de Taalpunten in Bibliotheek Asten en Someren geopend in Bibliotheek Someren.

Bekijk details van Taalpunt Asten en Someren

• Heropening Bibliotheek Someren

12 februari 2018

Op donderdag 22 febr. werd de heropening van de Bibliotheek Someren verricht door Burgemeester Dilia Blok.

Bekijk details van Heropening Bibliotheek Someren

• Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

5 februari 2018

Zelf belastingaangifte doen? In de Bibliotheek kun je terecht voor gratis computer- en internetgebruik! Ook niet-leden van de Bibliotheek kunnen kosteloos gebruikmaken van deze service.

Bekijk details van Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

• Nieuw: Boekjes&Babbels

12 januari 2018

Vanaf 24 januari a.s. verwelkomt de Bibliotheek Helmond maandelijks op woensdagochtend van 10.30-11.30 uur kleine kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen met papa, mama, opa, oma of kinderdagverblijf ben je van harte welkom aan de Watermolenwal in Helmond.

Bekijk details van Nieuw: Boekjes&Babbels

• Herinrichting Bibliotheek Someren

12 december 2017

De volwassenenafdeling van de Bibliotheek in Someren is in december opnieuw ingericht.

Bekijk details van Herinrichting Bibliotheek Someren