Resultaat 1 - 10 (van 70)

• Boekenverkoop in Bibliotheek Helmond

11 december 2017

Ben je liefhebber van tweedehands boeken? Op zoek naar die ene titel of naar een mooi boek? Je bent welkom op de verkoop van afgeschreven boeken van Bibliotheek Helmond-Peel, in Bibliotheek Helmond.

Bekijk details van Boekenverkoop in Bibliotheek Helmond

• Voorleesestafette op dinsdag 12 december

8 december 2017

Op dinsdag 12 december, als alle leerkrachten staken, zal er de hele dag worden voorgelezen op de jeugdafdeling van de Bibliotheek in Helmond.

Bekijk details van Voorleesestafette op dinsdag 12 december

• Nominatie Voorleesbus Blikkie 'Helmonder van het Jaar 2017'

30 november 2017

Wij zijn trots op de nominatie voor 'Helmonder van het jaar 2017' voor onze Voorleesbus Blikkie. Wat een eer! Geef jij Blikkie jouw stem voor de Publieksprijs?

Bekijk details van Nominatie Voorleesbus Blikkie 'Helmonder van het Jaar 2017'

• Prinses Laurentien ontmoet Blikkie!

20 november 2017

Blikkie staat vandaag op De beurs van Route 2020 in Ede. Delen maakt je rijker: 100% Bibliotheken! Prinses Laurentien nam ruim de tijd om kennis te maken met Blikkie. Zij bleek zeer geïnteresseerd in de uitleg over het reilen en zeilen van Blikkie.

Bekijk details van Prinses Laurentien ontmoet Blikkie!

• De Bibliotheek Someren van 4 t/m 12 december gesloten

16 november 2017

De vaste bezoekers van de Bibliotheek Someren zullen het zeker in de agenda moeten schrijven, want van maandag 4 t/m dinsdag 12 december blijven de deuren van de Bibliotheek Someren gesloten. In die periode vindt een herinrichting plaats.

Bekijk details van De Bibliotheek Someren van 4  t/m 12 december gesloten

• Wandelende WIFI

10 november 2017

Bibliotheek achter wifi-rollators in Helmond. De Bibliotheek Helmond-Peel maakt bekend dat zij de opdrachtgever is van het spraakmakende kunstproject 'Wandelende WIFI' in het centrum van Helmond.

Bekijk details van Wandelende WIFI

• Helmond schrijft geschiedenis in een doosje

10 november 2017

In 2016 schreef Tania Heimans geschiedenis met de Helmonders. Als stadsschrijver organiseerde ze workshops en vroeg haar stadgenoten persoonlijke herinneringen aan Helmond op te tekenen. En toen kwamen er heel wat verhalen los. Een selectie van deze verhalen wordt nu opgenomen in een verhalendoosje dat alle deelnemers aan het project gratis ontvangen. Daarnaast verschijnt er een verhalenbundel onder de titel “Een schat aan verhalen”.

Bekijk details van Helmond schrijft geschiedenis in een doosje

• Op de foto voor de Bibliotheek Helmond-Peel!

9 november 2017

Vind je het leuk om voor de Bibliotheek Helmond-Peel op de foto te gaan? Dan zijn we naar jou op zoek! Meld je aan voor één van de fotoshoots in Asten, Deurne, Helmond of Someren!

Bekijk details van Op de foto voor de Bibliotheek Helmond-Peel!

• Dummie de Mummie actie

24 oktober 2017

Schrijf, teken, knutsel, maak een beeldverhaal of fantaseer jouw eigen Dummie de Mummie verhaal en win kaartjes voor de familiemusical Dummie de Mummie in de Ruchte op 15 november.

Bekijk details van Dummie de Mummie actie

• Wandelende Wi-Fi

24 oktober 2017

Wandelende Wi-Fi. Een kunstproject voor de Bibliotheek Helmond-Peel van stadskunstenaar Rocco Verdult.

Bekijk details van Wandelende Wi-Fi