Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 83)

 • Voetballen bij de bieb? Scoor een boek!

  8 februari 2019

  Dribbelen, een bal hooghouden, gave dansmoves leren. Het kan allemaal tijdens de scoor-week in Bibliotheek Helmond-Peel! Van woensdag 20 februari tot en met zondag 24 februari 2019 kunnen kinderen uit Asten, Deurne, Helmond en Someren, in het kader van Scoor een Boek!, hun voetbalskills laten zien aan spelers van Helmond Sport.

  Bekijk details van Voetballen bij de bieb? Scoor een boek!

 • Voorleeskampioenen Someren en Asten

  31 januari 2019

  Tessa Kusters van Basisschool ‘t Rendal heeft de Voorleeswedstrijd in Someren gewonnen. Lynn van Eersel van Het Talent in Asten heeft de Voorleeswedstrijd in Asten gewonnen.

  Bekijk details van Voorleeskampioenen Someren en Asten

 • De Schoolschrijver 2019 van start

  29 januari 2019

  Dinsdag 29 januari was de officiële opening van het Schoolschrijver-seizoen van Brabant in Helmond bij Kindcentrum Mozaïek.

  Bekijk details van De Schoolschrijver 2019 van start

 • Scoor een Boek

  11 januari 2019

  Bibliotheek Helmond-Peel en Helmond Sport zetten samen hun kracht in. Het leesproject 'Scoor een Boek!' bundelt de populairste sport van de wereld met lezen. Het doel is om leerlingen uit de groepen 5 en 6 uit Asten, Deurne, Helmond en Someren te stimuleren om met plezier te (blijven) lezen.

  Bekijk details van Scoor een Boek

 • BoekStart actie

  4 januari 2019

  Eind 2018 bestond BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt gevierd met een Gouden Wikkel actie. In elk van onze locaties wint een van de ophalers van het BoekStartkoffertje een extra verrassing.

  Bekijk details van BoekStart actie

 • Het beste van...

  1 januari 2019

  Ook in het nieuwe jaar ben jij bij ons bijzonder welkom! Wij staan voor je klaar.

  Bekijk details van Het beste van...

 • Voorlezen kerstvakantie

  17 december 2018

  In de kerstvakantie wordt er vrijwel elke dag voorgelezen in Bibliotheek Helmond door de voorlezers van Blikkie de Voorleesbus. Je kunt gewoon even binnenlopen en meeluisteren naar de mooiste (kerst)verhalen.

  Bekijk details van Voorlezen kerstvakantie

 • Bezoek de kerstmarkt in de Leonardusspeeltuin

  7 december 2018

  De kerstmarkt is voorbij. Wist je dat op deze locatie ook elke maandagochtend een Taalcafé wordt gehouden? Iedereen die een taalvraag heeft kan hier terecht.

  Bekijk details van Bezoek de kerstmarkt in de Leonardusspeeltuin

 • Hajar Yagkoubi opent Schrijfmarathon voor Amnesty

  4 december 2018

  Ook dit jaar organiseert de afdeling Helmond van Amnesty weer een schrijfmarathon. Op 8 december in de Bibliotheek van Helmond. Dit jaar onder de naam 'write for rights'.

  Bekijk details van Hajar Yagkoubi opent Schrijfmarathon voor Amnesty

 • De Bibliotheek Asten heropent op 10 december

  19 november 2018

  De vaste bezoekers van de Bibliotheek Asten zullen het zeker in de agenda moeten schrijven, want van maandag 3 tot en met zaterdag 8 december blijven de deuren van de Bibliotheek Asten gesloten. In die periode vindt een herinrichting plaats. Maandag 10 december vanaf 10.00 uur ben je weer van harte welkom in de vernieuwde Bibliotheek.

  Bekijk details van De Bibliotheek Asten heropent op 10 december