Succesvolle crowdfundingcampagne voor Blikkie 2.0

Gepubliceerd op: 30 mei 2024 14:16

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de crowdfundingcampagne voor Blikkie 2.0 een groot succes is geworden. Dankzij de vrijgevigheid van onze donateurs hebben we ons doel bereikt en kunnen we doorgaan met ons belangrijke werk om het leesplezier van kinderen in Helmond, Asten, Someren en Deurne te bevorderen.

Het succes van onze crowdfundingcampagne overstijgt zelfs onze verwachtingen. Dankzij de overweldigende steun kunnen we niet alleen doorgaan met ons werk, maar kunnen we ook investeren in een duurzamere toekomst. Blikkie 2.0 wordt namelijk volledig elektrisch! Een nieuwe, elektrische voorleesbus is reeds aangeschaft en binnenkort wordt deze omgebouwd en voorzien van het vertrouwde "oude" Blikkie-jasje. Dit jaar zullen de straten al worden opgefleurd door Blikkie 2.0, waar kinderen opnieuw kunnen genieten van hun favoriete verhalen.

Blikkie
Blikkie is niet zomaar een voorleesbus; het is een baken van leesplezier en educatie voor kinderen in onze regio. Met zijn kleurrijke verschijning en boeiende verhalen draagt Blikkie bij aan de taalontwikkeling van kinderen, helpt hen nieuwe woorden te leren en stimuleert hun fantasie. Het is een vertrouwd begrip geworden in onze gemeenschap, een plek waar kinderen samenkomen en zich laten betoveren door de magie van verhalen.

"We zijn ontzettend dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van zoveel gulle gevers," zegt Robin Verleisdonk, Directeur-bestuurder Bibliotheek Helmond-Peel. "Alle bijdragen maken het mogelijk voor Blikkie om kinderen blijvend te inspireren en te betoveren met de kracht van verhalen. Samen maken we een verschil in de levens van deze kinderen, en daar zijn we enorm trots op."

Namens het hele Blikkie-team willen we onze oprechte dank uitspreken aan alle mensen en organisaties die hebben gedoneerd en daarmee Blikkie een duurzame toekomst geven!