Resultaat 71 - 80 (van 93)

• Project 'Met andere ogen'

14 juli 2017

Project ‘Met andere ogen’ is een co-creatie tussen het Kunstkwartier en Bibliotheek Helmond-Peel in samenwerking met de LEVgroep en Vluchtelingenwerk Helmond. Het brengt verschillende culturen samen. Van Urban tot Afrikaanse Vlisco stoffen en van Syrie en Eritrea tot de Oranjebuurt en Het Haagje in Helmond.

Bekijk details van Project 'Met andere ogen'

• Iguana Bibliotheek app

5 juli 2017

De Iguana bibliotheekapp voor verlengen, reserveren en verlanglijst. Je krijgt een pushnotificatie wanneer de boeken bijna te laat zijn. Reserveringsberichten kunnen ook ontvangen worden via de Iguana app.

Bekijk details van Iguana Bibliotheek app

• Tweede verdieping Bibliotheek Helmond

1 juni 2017

De tweede verdieping van het pand aan de Watermolenwal in Helmond wordt vanaf het najaar door de bibliotheek niet meer gehuurd, omdat de bibliotheek moet bezuinigen.

Bekijk details van Tweede verdieping Bibliotheek Helmond

• Verzoek tot betalen openstaande bedragen

4 mei 2017

Bibliotheek Helmond-Peel verzoekt klanten met nog openstaand telaat- of leengeld, dit vóór 31 mei aan de bibliotheek te betalen. Hiervoor stuurt de bibliotheek binnenkort een brief naar de leden die het betreft.

Bekijk details van Verzoek tot betalen openstaande bedragen

• Lavans receptenboek aangeboden

14 april 2017

Deze week hebben wij als bibliotheek een mooi en bijzonder boek gekregen van Lavans om op te nemen in onze bibliotheek collectie.

Bekijk details van Lavans receptenboek aangeboden

• Mijlpaal voor Voorleesbus 'Blikkie'

12 april 2017

Vandaag bereikte Voorleesbus Blikkie een grote mijlpaal. Bij kindcentrum Mozaïek werd aan het 10.000ste kind voorgelezen. Reden voor feest. Blikkie is apetrots dat hij in drie jaar tijd zoveel kinderen een bijzondere voorleeservaring en veel plezier mocht geven.

Bekijk details van Mijlpaal voor Voorleesbus 'Blikkie'

• Nieuw cursus Digisterker

28 maart 2017

Nieuw in de bibliotheek: cursus Digisterker Voor wie extra hulp wil bij het leren werken met de digitale overheid heeft de Bibliotheek de gratis cursus Digisterker.

Bekijk details van Nieuw cursus Digisterker

• Opening laatste BoS in Helmond

27 maart 2017

Op vrijdag 31 maart wordt de laatste Bibliotheek op School (BoS) op De Hilt in Helmond officieel geopend door burgemeester Blanksma. Dit is de 23e school in Helmond waar een Bieb op School is.

Bekijk details van Opening laatste BoS in Helmond

• HART Helmonds hart voor de kunsten; samen bouwen aan de culturele stad

9 maart 2017

Samenwerking tussen Bibliotheek Helmond – Peel, Museum Helmond, Theater Speelhuis, De Cacaofabriek en Kunstkwartier 2017-2020.

Bekijk details van HART Helmonds hart voor de kunsten; samen bouwen aan de culturele stad

• Voorjaarsschoonmaak in de bibliotheek

9 februari 2017

Alle leden die volgens onze gegevens nog een bedrag (telaat- of leengeld) op hun bibliotheekabonnement of op dat van hun kind(eren) hebben openstaan, vragen wij om zo spoedig mogelijk deze bedragen te voldoen.

Bekijk details van Voorjaarsschoonmaak in de bibliotheek