Resultaat 71 - 80 (van 86)

• Het gaat goed met de Bibliotheek

6 februari 2017

Afgelopen weken was veel aandacht voor de openbare bibliotheken in de landelijke media. Het gaat goed met de Bibliotheek, was de conclusie van de Bibliotheekmonitor die minister Bussemaker vorige week aan de Tweede Kamer aanbood. De bibliotheken lieten over het afgelopen jaar stijgende cijfers zien. Vooral het aantal jeugdleden groeide fors. Ook organiseren de bibliotheken steeds meer activiteiten.

Bekijk details van Het gaat goed met de Bibliotheek

• Blikkie de Voorleesbus als Parel van de VOB

26 januari 2017

Blikkie, onze voorleesbus is door de VOB geselecteerd als Parel in het project Route 2020.

Bekijk details van Blikkie de Voorleesbus als Parel van de VOB

• Bibliotheekabonnement voor minima

19 januari 2017

Om dit abonnement ook voor minima binnen bereik te houden bedacht de bibliotheek samen met de gemeenten een kortingsregeling; zo kunnen ook mensen met een smalle beurs lid worden en blijven van de bibliotheek.

Bekijk details van Bibliotheekabonnement voor minima

• Miljoenste bezoeker Bibliotheek Helmond

16 december 2016

De Bibliotheek Helmond-Peel ontving vandaag de 1.000.000ste bezoeker in haar vestiging aan de Watermolenwal in Helmond. Vrijdagmiddag om kwart voor 2 werd Mevrouw Saskia Cox, met haar dochtertje Jasa, feestelijk ontvangen door directeur Ruud Hakvoort en manager Dianne Timmers.

Bekijk details van Miljoenste bezoeker Bibliotheek Helmond

• Zorgeloos Lenen

1 november 2016

Vanaf 1 januari 2017 GEEN telaat- en leengeld meer bij de Bibliotheek Helmond-Peel!

Bekijk details van Zorgeloos Lenen

• Word rijker bij de Bibliotheek!

24 oktober 2016

Rijker worden bij de Bieb, lijkt je dat wat? En dan in de figuurlijke zin natuurlijk!

Bekijk details van Word rijker bij de Bibliotheek!

• Opening Taalhuis Helmond

2 september 2016

Opening van het taalhuis Helmond in de week van de alfabetisering

Bekijk details van Opening Taalhuis Helmond

• Aantal leden en uitleningen bibliotheken stabiel

8 augustus 2016

Het CBS publiceerde op 22 juli 2016 de officiële bibliotheekcijfers over 2015.

Bekijk details van Aantal leden en uitleningen bibliotheken stabiel

• Update Bibliotheek app

29 juli 2016

Er is een update beschikbaar voor de Iguana bibliotheek app, die wordt gebruikt om uitleningen te bekijken en te verlengen, boeken te zoeken en te reserveren. Door deze update is het mogelijk om verlanglijsten bij te houden van nog te lezen boeken.

Bekijk details van Update Bibliotheek app

• E-readers te leen

11 juli 2016

Wil je een e-reader uitproberen? Volwassen leden van onze bibliotheek kunnen gratis een e-reader lenen bij de Bibliotheek.

Bekijk details van E-readers te leen