Nieuwe leden Raad van Toezicht

Gepubliceerd op: 5 oktober 2022 08:47

Onlangs heeft de Bibliotheek Helmond-Peel twee nieuwe leden mogen verwelkomen bij de Raad van Toezicht. Wij stellen de nieuwe leden graag aan je voor.

Nathalie Peijs

Nathalie is in het dagelijks leven zelfstandig adviseur en werkt al bijna haar hele werkzame leven voor diverse overheidsorganisaties. Eén van de belangrijkste drijfveren voor Nathalie is het bestrijden van kansongelijkheid. Ze gelooft erin dat, om gelijkheid te bevorderen, ongelijk behandelen nodig is. Daarin heeft de bibliotheek een belangrijke rol, weet ze uit eigen ervaring. De bibliotheek hoort volgens haar op alle fronten één van de meest aantrekkelijke plekken van de stad en regio te zijn. Laagdrempelig, waar iedereen welkom is en inspiratie kan opdoen. Nathalie zet haar kennis, ervaring en netwerk graag in om de bibliotheek uit te bouwen tot een van de belangrijkste organisaties op het gebied van kennisdeling, ontmoeting en (digi)taalontwikkeling.

Lynn Schlink

Lynn is voorleeskampioen, zittenblijver, moeder, ex-topsporter en Arbeid- & Organisatiepsycholoog. En sinds september toegevoegd aan de Raad van Toezicht. Ze woont in Someren en is daar regelmatig met haar kinderen in de bibliotheek te vinden. Ze is gek op voorlezen en haar lievelingsboek is ‘De gebroeders Leeuwenhart’ van Astrid Lindgren. In haar huidige rol als HR business partner werkt ze dagelijks aan de ontwikkeling van medewerkers, teams en de organisatie. Lynn kijkt ernaar uit om met haar ervaring bij te dragen aan de doelstellingen van de Bibliotheek Helmond-Peel en in het bijzonder aan een plek waar je ‘samen jezelf kunt zijn’.

Raad van Toezicht

De leden van de Raad van Toezicht adviseren over toekomstig beleid van de bibliotheek en denken mee over de positionering en nieuwe kansen. Ook keurt de Raad van Toezicht jaarlijks de begroting, de jaarrekening en het jaarverslag goed. Heb je vragen aan of ideeën voor de Raad van Toezicht? Kijk voor meer informatie op de pagina Raad van Toezicht op onze website.