Resultaat 1 - 10 (van 86)

• Directiewisseling

16 mei 2019

Het bestuur van Bibliotheek Helmond-Peel laat u bij deze weten dat directeur Ruud Hakvoort na 40 jaar afscheid neemt vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd per 1 september 2019.

Bekijk details van Directiewisseling

• Informatiepunt Erfgoed in Bibliotheek Someren

16 mei 2019

Een gedeelte van de schriftelijke informatie, boeken en tijdschriften van Heemkundekring De Vonder is zorgvuldig geselecteerd en opgenomen in het systeem van de Bibliotheek Helmond-Peel, bij onze buren, de Bibliotheek Someren.

Bekijk details van Informatiepunt Erfgoed in Bibliotheek Someren

• Mediahuis Helmond opent jongerenafdeling Bibliotheek Helmond-Peel

13 mei 2019

Op maandag 6 mei heeft de nieuwsredactie van Mediahuis Helmond de nieuwe jongerenafdeling geopend van Bibliotheek Helmond-Peel aan de Watermolenwal in Helmond. Ook een schoolklas van Vakcollege Helmond was hierbij aanwezig.

Bekijk details van Mediahuis Helmond opent jongerenafdeling Bibliotheek Helmond-Peel

• Blikkie de Voorleesbus viert feest

13 mei 2019

Blikkie, de Voorleesbus vol verhalen van de Bibliotheek Helmond-Peel rijdt al 5 jaar bijna dagelijks naar scholen, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en evenementen om voorleesplezier te brengen. Op woensdag 5 juni wordt dit gevierd met een feestje.

Bekijk details van Blikkie de Voorleesbus viert feest

• Oefenen met Taal

26 april 2019

De Bibliotheek Helmond begint vanaf 7 mei met een nieuwe, gratis dienst ‘Oefenen met Taal’. Elke dinsdagochtend is er de gelegenheid om aan te schuiven en digitaal opdrachten te maken om de taalvaardigheid te bevorderen. Dat doen we met behulp van oefeningen op een speciale website: oefenen.nl.

Bekijk details van Oefenen met Taal

• Programma Meivakantie

11 april 2019

Tijdens de meivakantie van 23 april t/m 3 mei is er van alles te beleven in Bibliotheek Helmond-Peel.

Bekijk details van Programma Meivakantie

• DTW bedrijven in een doosje

1 april 2019

Vanaf medio april kun je in de Bibliotheken Asten, Deurne, Helmond en Someren een doosje ophalen voor de actie 'Bedrijf in een doosje'. We dagen je uit om een technisch bedrijf uit de regio in een doosje te stoppen. Je maakt zo op een creatieve manier kennis met techniek.

Bekijk details van DTW bedrijven in een doosje

• Read2Me Voorleeswedstrijd

19 maart 2019

Bibliotheek Helmond organiseert donderdag 21 maart voor de tiende keer de lokale finale van Read2Me!, de voorleeswedstrijd voor brugklassers van het voortgezet onderwijs.

Bekijk details van Read2Me Voorleeswedstrijd

• Heropening Bibliotheek Asten

14 maart 2019

De afgelopen maanden is een groot gedeelte van de Bibliotheek in Asten heringericht. De collectie is opnieuw ingedeeld, kasten zijn verlaagd, er zijn meer zitplaatsen gecreëerd en het meubilair is vernieuwd. De Bibliotheek ziet er weer top uit!

Bekijk details van Heropening Bibliotheek Asten

• Vacature directeur-bestuurder

8 maart 2019

Bibliotheek Helmond-Peel zoekt een innovatieve en verbindende directeur-bestuurder (fulltime).

Bekijk details van Vacature directeur-bestuurder