Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Kom je spelen?

  M.J. Arlidge

  Een 15-jarige tiener uit Chicago beweert dat zij kan zien hoe en wanneer mensen zullen sterven. Zij probeert de toekomstige slachtoffers van een sadistische moordenaar te waarschuwen, maar de politie beschouwt haar als medeplichtige.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kom je spelen?

 • Huis vol leugens

  Nicci French

  Als een vrouw haar minnaar vermoord vindt, poetst ze al haar sporen weg, maar raakt daardoor verstrikt in een web vol leugens.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Huis vol leugens

 • Echo

  Thomas Olde Heuvelt

  Sinds een bergbeklimmer na een ongeluk verminkt is geraakt in zijn gezicht, lijkt er iets in hem gewekt te zijn. Met zijn vriend keert hij terug naar Zwitserland op zoek naar antwoorden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Echo

 • Zondebok

  Martine Kamphuis

  Wanneer psychologe WP een rapportage moet maken over een vrouw die verdacht wordt van kindermisbruik, vermoedt ze dat de vrouw bekend heeft om iemand anders te beschermen en gaat ze op onderzoek uit.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zondebok

 • Ga niet weg

  Karma Brown

  Als Tegan na een auto-ongeluk haar ongeboren kind heeft verloren, lijkt een lange reis de enige manier om haar levensmoed terug te vinden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Ga niet weg


Boek van de maand

Chateau de Provence

Marelle Boersma

Een 'Ik vertrek'-thriller! Als Luuc en Julie een kasteel kunnen kopen met een grote olijvenboomgaard, vertrekken ze naar de Provence, waar ze elkaar twaalf jaar geleden hebben ontmoet. Hun droom om beautyvakanties te gaan organiseren wordt werkelijkheid.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken