Boekentips van onze redactie

 • Bruce Blitz Cartoons tekenen

  Stap voor stap, met zwart-wittekeningen, wordt uitgelegd hoe je allerlei mensen in cartoonstijl kunt tekenen. Met uitleg van het tekenen van o.a gezichten, loophoudingen en types als een tiener, basketballer en een houthakker. Vanaf ca. 11 jaar.

  Gedrukt boek

 • Fanny Zedenius Macramé

  Werkbeschrijvingen voor plantenhangers, wandkleden, dromenvangers en andere ontwerpen die gemaakt worden met de macramétechniek.

  Gedrukt boek

 • Sophie Engel Knopen doe je zo!

  Knoop liefdesbandjes, enkelbandjes of pimp je slippers. Uitleg, stap voor stap, met kleurenfoto's van bandjes enz. met eenvoudige knopen en verschillende soorten draad. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

  Gedrukt boek

 • Yvon Jaspers Onze boerderij

  Verzameling van meer dan zestig recepten en persoonlijke inzichten over kleinschalige, biologische landbouw in Nederland van tv-presentatrice Yvon Jaspers (1973).

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Leela Cyd Instagram design & styling

tips & tricks voor betere foto's op Instagram

Wil je een Instagram-account beginnen, maar weet je niet wat je moet fotograferen en hoe? Adviezen en inspiratie om aantrekkelijke foto's voor Instagram te maken. Vanaf ca. 15 jaar.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books