Natuur & Dieren

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Tot in de hemel

  Richard Powers

  In de levens van meerdere personages spelen bomen een belangrijke rol: een professor ontdekt dat bomen met elkaar kunnen communiceren, een immigrant maakt jaarlijks een foto van een groeiende kastanjeboom en een vrouw wordt ecoterrorist om bomenkap te voorkomen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Tot in de hemel

 • De erfenis

  Sandra Berg

  Een vrouw erft van haar oom in Zweden een verwaarloosd pension met allerlei dieren: een nieuwe uitdaging in haar saaie leven met een echtgenoot die zij verdenkt van overspel.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De erfenis

 • Zoektocht naar het paradijs

  Arita Baaijens

  Spiritueel reisverhaal door een woenstijnveterane, en haar zoektocht naar Shambhala, een mythische plek, in het Altajgebergte ten zuidwesten van Siberië.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Zoektocht naar het paradijs


Boek van de maand

Het loopt wel los

Marjan Scheer

De memoires van Troy, een stoere Rottweiler. Relativerend en met gevoel voor humor kijkt hij terug op de tien jaar van zijn leven. Na een slechte start heeft hij een goede baas getroffen en veel plezier gemaakt met zijn hondenkameraden.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken