Bibliotheek Asten in 't Kwartier

Meer informatie Bibliotheek Asten

Op 27 februari 2023 is Bibliotheek Asten weer verhuisd naar de oude stek aan de Kerkstraat. We zijn gevestigd in het nieuwe gemeenschapshuis 't Kwartier (Kerkstraat 10). 

Opening Bibliotheek Asten

Tijdens de eerste week en in het openingsweekend op 4 en 5 maart hebben we veel enthousiaste bezoekers mogen ontvangen in onze nieuwe bibliotheek. We hebben klanten rondgeleid en alleen maar enthousiaste en positieve reacties gekregen. Fijn dat iedereen net zo blij is met de nieuwe locatie als wijzelf!

Er was tijdens de openingsweek grote belangstelling voor het TechLab: de plek in de bibliotheek waar kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier kunnen experimenteren met de nieuwste media en technologie.

In het openingsweekend hebben 2000 mensen 't Kwartier bezocht: 750 mensen op zaterdag, 1250 mensen op zondag. Wat een belangstelling!Belangrijke data

  • Maandag 13 februari t/m zondag 26 februari: gesloten in verband met de verhuizing
  • Maandag 27 februari: opening Bibliotheek Asten in 't Kwartier

Tijdens de verhuizing

Leden van de bibliotheek zijn natuurlijk van harte welkom in de bibliotheken in Someren, Deurne en Helmond. Ook daar kunnen leden materialen lenen en terugbrengen. Zowel leden als niet-leden kunnen op deze locaties gebruikmaken van de werkplekken of een krant of tijdschrift lezen aan de leestafel.

Bekijk de openingstijden


't Kwartier
Kerkstraat 10
5721 GV Asten

Website gemeenschapshuis 't Kwartier