Vestigingen en openingstijden

 • Bibliotheek Helmond Bekijk details

  Bibliotheek Helmond en VVV Helmond is gevestigd aan de Watermolenwal 11 in Helmond. Kom eens langs voor het lenen van een boek of DVD, gratis wifi, de werkplekken of het lezen van een krant of tijdschrift. Onze VVV voor informatie over Helmond en de Peel. In de Bibliotheek is ook lunchcafé Mother Nature gevestigd. De lift in Bibliotheek Helmond is op dit moment helaas niet te gebruiken in verband met een storing. We proberen de storing zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

 • Bibliotheek Asten Bekijk details

  De Bibliotheek is sinds februari 2023 gevestigd in gemeenschapshuis 't Kwartier. Iedereen is welkom om rond te kijken. Om onze leestafels en werkplekken en het wifi gratis te gebruiken. Materialen lenen kan alleen met een geldige bibliotheekpas.

 • Bibliotheek Deurne Bekijk details

  De bibliotheek in Deurne is voor iedereen gratis toegankelijk. Iedereen is welkom voor het lezen van een krant of tijdschrift en het gratis wifi. Materialen lenen kan alleen met een geldige bibliotheekpas.

 • Bibliotheek Someren Bekijk details

  De bibliotheek is voor iedereen gratis toegankelijk om te lezen en materialen te raadplegen. Er is ook gratis wifi. Materialen lenen kan alleen met een geldige bibliotheekpas.