Boekspots

Boekspots van Bibliotheek Helmond-Peel

In een Boekspot kun je boeken achterlaten, meenemen of juist ruilen. Met de boeken in een Boekspot kunnen je iemand blij maken. Niet alleen met het boek zelf, maar ook door het delen van de leeservaring die je noteert in het boek. En je maakt jezelf blij door een ander boek mee te nemen.

Om gebruik te maken van een Boekspot hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek

Boekspot Einder

Boekspots zijn kasten in scholen, theaters, verzorgingshuizen, bedrijven, MFA’s en horeca waar je boeken kunt delen met anderen. Ben je op zoek naar een specifiek boek dan kun je terecht in een van de vestigingen van Bibliotheek Helmond-Peel. Hiervoor heb je wél een lidmaatschap nodig. 

Contact persoon vanuit de Bibliotheek is Rita Meulendijks ritameulendijks@bibliotheekhelmondpeel.nl

Er zijn inmiddels 7 boekspots gerealiseerd i.s.m. Bibliotheek Helmond-Peel in Someren, Someren-Eind, Asten, Asten-Heusden en 3 in Deurne:

  • In gemeenschapshuis De Weijers in Someren. Samen met Mariëtte May en Yvonne Kastelijn is de Boekspot gerealiseerd. Voor informatie: boekspotweijers@gmail.com
  • In MFA de Einder in Someren-Eind. Voor informatie hierover neem contact op met Jet van Lierop.
  • BMV ‘Hart van Heuze’ aan de Pastoor Arnoldstraat in Asten-Heusden. Voor informatie over de Boekspot in ‘Het Hart van Heuze’ neem je contact op via de mail met Mariet van Heugten.
  • Verzorgingshuis de Nieuwenhof aan de Visser 4 in Deurne. Deze Boekspot is gerealiseerd samen met Michel Lintermans. Voor informatie over de Boekspot in ‘de Nieuwenhof’ neem je contact op via de mail met Michel Lintermans.
  • Voor informatie over de Boekspot in Natuur- en milieucentrum De Ossenbeemd en op NS-Station in Deurne neem je contact op via de mail met Michel Lintermans. Ook op Deurne Wiki is informatie te vinden over de 3 Boekspots in Deurne.

 

Boekspot Hart van Heuze