Taalcafé Deurne

Taalcafé bibliotheek Deurne

Taal is altijd belangrijk. Voor iedereen. Als je de taal kent, kun je meer zelf doen. Je voelt je beter. Dat is belangrijk voor je contact met andere mensen en voor het maken van plannen.

Taalcafé Deurne

Logo Taalhuis

Het wekelijkse Taalcafé is op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Deurne. Het taalcafé wordt begeleid door vrijwilligers van de LEVgroep. In schoolvakanties is er geen Taalcafé.
Kijk hier voor de data van het Taalcafé in onze activiteitenagenda

Taal is een belangrijke factor in het dagelijks leven. Taal biedt de mogelijkheid om sociale contacten op te doen, jezelf een weg te banen door het dagelijks leven, een baan te vinden en ga zo maar door.

Met het Taalcafé willen we alle inwoners van Deurne de gelegenheid bieden om op een laagdrempelige manier aan de Nederlandse taal te werken. Wil je graag hulp bij lezen en begrijpen van teksten, wil je graag leren om een beter gesprek te voeren of heb je een andere vraag op het
gebied van taal? Tijdens het Taalcafé is er de mogelijkheid om hier ongedwongen met elkaar aan te werken.
Het taalcafé wordt begeleid door vrijwilligers van de LEVgroep. Daarnaast is er ook altijd een beroepskracht aanwezig voor doorverwijzingen binnen de LEVgroep.

Aanmelden is niet nodig dus je zit ook nergens aan vast, maar kom gerust een keer een kijkje nemen en wie weet zien we je vaker.