Computers en printen

Als de Bibliotheek weer open is kun je gebruikmaken van onze publieke computers, printers en kopieermachines. I.v.m. de 1,5 meter regels kunnen we je helaas niet helpen bij de computers, printen en kopiëren.

Gratis voor bibliotheekleden; 50 ct per half uur voor niet-leden

Op de publieke computers heb je gratis toegang tot Word, PowerPoint en Excel. Verschillende websites zoals de catalogus van de Bibliotheek en digitale bronnen zijn ook direct toegankelijk. Voor andere websites log je eerst in met je bibliotheekpas. Voor bibliotheekleden is dit 1 uur per dag gratis.

Ben je geen lid van de Bibliotheek dan kun je inloggen met een internetbon. Deze kost €0,50 per half uur.

Printen, kopiëren en scannen

Thuis geen printer? Kom naar de Bibliotheek. Bibliotheekleden kunnen hun printopdrachten desgewenst vooraf sturen naar de Bibliotheek. Je printopdracht wordt dan 3 dagen bewaard. Niet-leden moeten hiervoor een internetbon hebben, die je in de Bibliotheek kunt aanschaffen.

Voor printen en kopiëren betaal je een kleine vergoeding. Scannen is gratis, neem je e-mailadres mee.

Eigen laptop of tablet?

Uiteraard kun je ook gewoon met je eigen laptop of tablet werken in onze Bibliotheken. Er is een gratis openbaar wifi beschikbaar.

Je hebt nu ook de mogelijkheid om met je eigen laptop, tablet en mobiele telefoon contact te maken met onze printers.

Stuur je printopdracht via onderstaande link. Ben je lid van de Bibliotheek? Dan koppel je de opdracht aan je bibliotheekpas. Niet-leden moeten eerst een internetbon kopen.

Het afrekenen en ophalen van de afdrukken doe je in Helmond op de 1e verdieping bij de betaalpaal en printer. In Asten, Deurne en Someren gaat afrekenen via een medewerker bij de klantenservice.

Meer weten over internet en printen in de Bibliotheek?

We hebben de meest gestelde vragen over internet en printen in onze Bibliotheken op een rijtje gezet.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.


QR code voor mobiel printen en printen vanaf thuis

mobiel printen