Kinderdag

Op woensdag 31 mei organiseert de bibliotheek een leuke middag, vol gratis activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De activiteiten vinden binnen en buiten plaats: in de bibliotheek, in de Verhalenspeeltuin en op het Piet Blomplein. Je hoeft je van tevoren niet aan te melden: kom op 31 mei vanaf 13.00 uur gezellig een kijkje nemen en doe mee met de activiteiten die jij leuk vindt! We zorgen ook voor een drankje en een leuk cadeautasje voor de deelnemende kinderen.


Woensdag 31 mei ~ 13.30 - 16.30 uur ~ Bibliotheek Helmond, Verhalenspeeltuin, Piet Blomplein

Voor alle kinderen!

Urban Sports Jibb+

""

Jibb+ verzorgt buiten de activiteit Urban Sports op het Piet Blomplein. Je leert dan skateboarden, steppen en waveboarden. 

Lees verder

Boekentheater

De Gorgels en Kikker komen tot leven in het boekentheater van Anne van den Beuken!

Lees verder

Versier een tas of feestbril

Ontwerp zelf een vorm die je op een linnen tasje wilt zetten. Of bepaal hoe jouw eigen feestbril eruit ziet en hoe je deze draagt.

Lees verder

Binnen én buiten!

Tijdens de Kinderdag organiseren we niet alleen activiteiten in de bibliotheek, maar ook buiten op het Piet Blomplein en in de Verhalenspeeltuin. Zo kun je ook klimmen en klauteren in de speeltuin. Als je de QR codes op de paaltjes scant, kun je kijken en luisteren naar de verhalen die Piep van de Bieb beleeft met zijn vriendjes!

Meer over de Verhalenspeeltuin

TechBizz - E-quest

Maak kennis met e-Quest. Bart van e-Quest neemt je tijdens deze workshop mee in de wereld van IT. Ontdek je mee?

Lees meer

Mad Science - Droogijs

Leer alles over smelten, bevriezen en sublimeren. Je ontdekt hoe droog ijs wordt gebruikt bij optredens op een podium.

Lees meer

Creatief met je lijf

Het lichaam is geweldig en kan veel meer dan jij denkt! We ontdekken spelenderwijs wat jouw lichaam je allemaal kan vertellen.

Lees meer