Kinderdag en BoekStartdag

Op zaterdag 1 juni organiseert de bibliotheek een leuke middag, vol leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

BoekStartdag
De ochtend staat vanaf 10.00 uur in het teken van de allerjongsten: de BoekStartcoaches organiseren speciaal voor 0-4 jarigen en hun ouders de BoekStartdag.

Kinderdag
's Middags zijn alle kinderen welkom tijdens Kinderdag. Van 12.00 tot 15.00 uur kunnen zij gratis deelnemen aan de activiteiten. De activiteiten vinden binnen en buiten plaats: in de bibliotheek en in de Verhalenspeeltuin. We zorgen natuurlijk ook voor een leuk cadeautasje voor de deelnemende kinderen. 


Zaterdag 1 juni ~ BoekStartdag 10.00 - 12.00 uur ~ Kinderdag 12.00 - 15.00 uur ~ Bibliotheek Helmond en Verhalenspeeltuin

Voor alle kinderen!


Mad Science: Chemische reacties

""

Alles is opgebouwd uit atomen en moleculen. Atomen zijn piepkleine bolletjes waaruit alles bestaat. Zelfs dingen die je niet kan zien, maar alleen kan voelen zoals lucht! Duik in de fascinerende wereld van moleculen en experimenteer met verschillende stoffen om een chemische reactie te veroorzaken.

Meer informatie

Workshop: Maak je eigen boekenlegger

Een boek lezen is altijd fijn. Je heerlijk onderdompelen in al die leuke avonturen. Maar soms moet je een boek even wegleggen om iets anders te doen. Dan is het handig om daar een mooie boekenlegger voor te hebben. Die gaan we tijdens deze workshop zelf maken! Voor alle leeftijden.

Meer informatie

Verhalenspeeltuin: Dans je los!

Eén geweldig 'materiaal' hebben we altijd bij ons: het lichaam! Samen met Djessy Huiszoon ga je spelenderwijs ontdekken welke mogelijkheden je allemaal hebt met het lichaam en wat het lichaam jou kan vertellen. Bewegen op muziek en vooral plezier maken staat voorop. Voor kinderen van 6-12 jaar.

Meer informatie


Het programma voor BoekStartdag volgt binnenkort!