Lees- en Kijktips

Leestip van de week

Kim Moelands Schaduwleven

Bibliotheekmedewerker Cindy: "Het boek beschrijft het leven van een vrouw die trouwt met een man met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze komt er gaandeweg hun relatie achter en de situatie wordt steeds erger."

Bekijk dit boek

Onze lees- en kijktips van juni 2022

Kim Moelands Schaduwleven

"Het boek beschrijft het leven van een vrouw die trouwt met een man met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze komt er gaandeweg hun relatie achter en de situatie wordt steeds erger, ook als ze samen al vier kinderen hebben."

Tip van Cindy

Onze lees- en kijktips van mei 2022

Onze lees- en kijktips van april 2022

Tip van de maand april

Erna Sassen Zonder titel

"Prachtig boek over een puberjongen die zijn beste vriendin verliest. Ze wordt uitgehuwelijkt aan haar neef in Irak. Goed geschreven en herkenbaar, je zit in het hoofd van die jongen."

Tip van Anita

Onze lees- en kijktips van maart 2022

Tip van de maand maart

Tonke Dragt De strijd om de hartenkoningin

"Een fantasievol en humoristisch avonturenverhaal geïnspireerd op een kaartspel dat tot leven komt. Ook een aanrader voor de volwassen lezer, zeker als je van kaartspelen houdt."

Tip van Daphne (klantadviseur)

Onze lees- en kijktips van februari 2022

Tip van de maand februari

Steve Mann Easy peasy puppy opvoeding

"Op een luchtige manier krijg je allerlei tips die helpen bij een gezellige, speelse opvoeding, maar ook bij een gedegen training. Kortom: een aanrader voor alle (kersverse) hondeneigenaren!"

Tip van Rianne (senior frontoffice medewerker)

Onze lees- en kijktips van januari 2022


Tip van de maand januari

Camilla Grebe De minnares

Emma Bohman ontmoet in de winkel de charmante, succesvolle Jasper Orre. Hij weet haar ervan te overtuigen dat niemand van hun relatie mag weten. Wanneer er in de hal van een villa een lijk zonder hoofd wordt gevonden, raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling.

De leestip van Saskia (MarCom)