Lees- en Kijktips

Onze lees- en kijktips van juni 2024

Tip van de maand juni

David Sundin Het boek dat niet gelezen wil worden

Willeke: "Dit boek wil echt niet gelezen worden. Het wil wegvliegen, het verandert in een stuur en als je denkt dat het uit is, gaat het nog veel verder. Grappig en zeer interactief!"

De leestip van Willeke

Onze lees- en kijktips van mei 2024

Tip van de maand mei

Nathan Hill Welzijn

Anita: "Intrigerende roman over een liefdeskoppel en hun beider voorgeschiedenis. Boeiend om te lezen, veel moderne verschijnselen worden uitgebreid geanalyseerd. Vooral het stukje over opvoeden vond ik hilarisch."

De leestip van Anita

Onze lees- en kijktips van april 2024

Tip van de maand april

Louise Candlish Tweede leven

Jeanne: "Geweldig geschreven met veel plot twists en een einde dat je omver blaast. In deze thriller word je voortdurend op het verkeerde been gezet en als je op het einde denkt dat je weet hoe de vork in de steel zit val je van verbazing van je stoel."

De leestip van Jeanne

Onze lees- en kijktips van maart 2024

Tip van de maand maart

Sholeh Rezazadeh Ik ken een berg die op me wacht

Yvonne: "Wat een geweldig poëtisch verhaal is dit. Het boek verhaalt over het nomadenvolk in Iran. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de rivier Aras. De schrijfster gebruikt zinnen die je in zou moeten lijsten."

De leestip van Yvonne

Onze lees- en kijktips van februari 2024

Tip van de maand februari

Alex Michaelides De nimfen

Willeke: "Het mooie van de boeken van deze schrijver is dat je als lezer volledig op het verkeerde been gezet wordt en het einde erg verrassend is."

De leestip van Willeke

Onze lees- en kijktips van januari 2024

Tip van de maand januari

Marlies Slegers Briefjes voor Pelle

De vader van Pelle is overleden. Hij heeft geregeld dat Pelle een jaar na zijn crematie een doos met briefjes krijgt die hij op volgorde moet openmaken. Deze briefjes vormen de rode draad in dit kinderboek van Marlies Slegers over rouw en verwerking.

De leestip van Cherida