Boekentips 2022

Onze lees- en kijktips van december 2022

Tip van de maand december

Carsten Henn De Boekenfluisteraar

Manoe: "Dit boek is lieflijk, ontroerend, mooi. Bijna als een sprookje. Een boek waarmee je fijn ’s avonds op de bank onder een dekentje kruipt."

Tip van Manoe

Onze lees- en kijktips van november 2022

Tip van de maand november

Arnaldur Indridason Vallende stenen

Wilma: "Een boek dat je in één adem uitleest, spannend en boeiend tot de laatste bladzijde. Een gruwelijke ontdekking en een onopgeloste moordzaak komen samen."

Tip van Wilma

Onze lees- en kijktips van oktober 2022

Tip van de maand oktober

Superkat, bijzonder gewoon

Bea: "Piek heeft een heel bijzondere kat laten maken bij de beste uitvinder van het land die ze Superkat noemt. Maar het loopt anders dan ze had verwacht om zo’n superkat te hebben. Het plezier spat af van dit leuke prentenboek in felle kleuren"

Tip van Bea

Onze lees- en kijktips van september 2022

Tip van de maand september

Hotel Lonely Hearts

Maaike: "Magisch, tragisch, poëtisch. Een op het oog romantisch verhaal over 2 weeskinderen met uitzonderlijke talenten in het Montreal van 1914. Maar onder die bovenste laag word je meegesleurd in hun wereld van drugs, verslaving, onderdrukking en misbruik."

Tip van Maaike

Onze lees- en kijktips van augustus 2022

Tip van de maand augustus

Drunk

DVD

Rita: "Prachtig spel weer van Mads Mikkelson. Een film met ’n lach en ’n traan."

Tip van Rita

Onze lees- en kijktips van juli 2022

Tip van de maand juli

Jo Spain De perfecte leugen

Thriller

"Rianne: Tot de laatste pagina is niks wat het lijkt. Telkens als ik dacht zo zit het in elkaar nam het verhaal weer een andere wending. Op het laatste moment wordt je nog verrast. Jo Spain heb ik dit jaar pas ontdekt, maar ik ben fan!"

Tip van Rianne

Onze lees- en kijktips van juni 2022

Tip van de maand juni

Kim Moelands Schaduwleven

"Het boek beschrijft het leven van een vrouw die trouwt met een man met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Ze komt er gaandeweg hun relatie achter en de situatie wordt steeds erger, ook als ze samen al vier kinderen hebben."

Tip van Cindy

Onze lees- en kijktips van mei 2022

Nicci French De gunst

"Het nieuwste boek van het schrijversduo Nicci French is zoals alle boeken die ze geschreven hebben weer ontzettend spannend. Het vertelt het verhaal van de jonge arts Jude die na 10 jaar haar eerste liefde weer tegenkomt. Hij vraagt een heel bijzondere...

Tip van Jeanne

Onze lees- en kijktips van april 2022

Tip van de maand april

Erna Sassen Zonder titel

"Prachtig boek over een puberjongen die zijn beste vriendin verliest. Ze wordt uitgehuwelijkt aan haar neef in Irak. Goed geschreven en herkenbaar, je zit in het hoofd van die jongen."

Tip van Anita

Onze lees- en kijktips van maart 2022

Tip van de maand maart

Tonke Dragt De strijd om de hartenkoningin

"Een fantasievol en humoristisch avonturenverhaal geïnspireerd op een kaartspel dat tot leven komt. Ook een aanrader voor de volwassen lezer, zeker als je van kaartspelen houdt."

Tip van Daphne (klantadviseur)

Onze lees- en kijktips van februari 2022

Tip van de maand februari

Steve Mann Easy peasy puppy opvoeding

"Op een luchtige manier krijg je allerlei tips die helpen bij een gezellige, speelse opvoeding, maar ook bij een gedegen training. Kortom: een aanrader voor alle (kersverse) hondeneigenaren!"

Tip van Rianne (senior frontoffice medewerker)

Onze lees- en kijktips van januari 2022


Tip van de maand januari

Camilla Grebe De minnares

Emma Bohman ontmoet in de winkel de charmante, succesvolle Jasper Orre. Hij weet haar ervan te overtuigen dat niemand van hun relatie mag weten. Wanneer er in de hal van een villa een lijk zonder hoofd wordt gevonden, raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling.

De leestip van Saskia (MarCom)