AfhaalBieb

  • AfhaalBieb

    In Asten, Deurne, Helmond en Someren

de AfhaalBieb

In de AfhaalBieb kun je zelf je boeken reserveren bij de Bibliotheek Helmond-Peel of je laat je verrassen door een boekenpakket dat wij voor je samenstellen.

Kies je voor een verrassingspakket? Dan moet je het bestelformulier hieronder invullen. Kun je dat niet zelf? Dan kun je ons bellen tijdens de openingstijden. Kies de locatie waar jij je boeken op wilt gaan halen.
Je krijgt bericht wanneer de boeken klaarstaan en afgehaald kunnen worden. 

Vanaf 18 mei is de Bibliotheek weer geopend voor het zelf uitzoeken, lenen en inleveren van materialen. Let op de aangepaste openingstijden!

Het blijft mogelijk om een boekenpakket te bestellen bij de AfhaalBieb en we adviseren iedereen om zoveel mogelijk vooraf boeken te reserveren om het bezoek aan de Bibliotheek zo kort mogelijk te houden.

Of reserveer zelf je boeken in onze catalogus

Reserveer zelf in onze catalogus. Op onze inspiratiepagina's vind je tientallen genrepagina's die je kunnen helpen bij het kiezen van boeken.

Reserveer je boeken die uitgeleend zijn of uit een andere bibliotheekvestiging moeten komen, dan kan het langer duren voordat je bericht krijgt om het af te halen.

Vanaf 18 mei weer open met aangepaste openingstijden

Het blijft mogelijk om een boekenpakket te bestellen bij de AfhaalBieb en we adviseren iedereen om zoveel mogelijk vooraf boeken te reserveren om het bezoek aan de Bibliotheek zo kort mogelijk te houden.

Vanaf 18 mei kun je desgewenst weer zelf boeken uitzoeken in de Bibliotheek.
Let op de aangepaste openingstijden.

Regels bij het afhalen

Veiligheid staat voorop, dus alle regels van het RIVM worden in acht genomen. Wij zorgen voor jouw veiligheid, maar ook voor de gezondheid van onze medewerkers.

Mocht er bij het afhalen een rij zijn, dan vragen we je 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De boeken die je afhaalt zijn al voor je uitgeleend en zitten in een tasje.

Heb je klachten zoals hoesten, verkoudheid of koorts, dan verzoeken wij je om niet naar de Bibliotheek te komen.