Digisterker

Digitaal meedoen

Websites van de overheid

Kun je me een computer of tablet overweg, maar krijg je er de kriebels van als je online dingen moet regelen? Wil je graag leren hoe je hiermee omgaat? Meld je dan aan voor de gratis cursus Digisterker van de bibliotheek. Voordat je het weet, doe jij met een gerust hart al je digitale zaken gewoon vanaf de bank.

Wil je meedoen?

De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet. In de vier bijeenkomsten behandelen we onderwerpen als DigiD, informatie opzoeken op het internet, phishing (neppe e-mails en berichten), Belastingdienst, MijnOverheid en het Elkerliek. We oefenen met inloggen, zoeken en aanvragen. Tijdens de cursus raak je vertrouwd met je DigiD, het internet en de digitale omgeving, zodat je zelf je digitale zaken kunt regelen.

Doe jij ook mee?

Alle geplande cursussen staan in onze activiteitenshop. Klik op de cursus op een locatie naar keuze om je aan te melden. Natuurlijk kun je ook bellen met de betreffende bibliotheek of daar even binnenlopen.

Wanneer en waar?

De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Als er (nog) geen Digisterker cursussen gepland staan kun je jezelf toch alvast aanmelden als belangstellende voor deze cursus