Vestigingen en openingstijden

• Bibliotheek en VVV Helmond Bekijk details

Bibliotheek Helmond en VVV Helmond is gevestigd aan de Watermolenwal 11 in Helmond. Kom eens langs voor het lenen van een boek of DVD, gratis wifi, de werkplekken of het lezen van een krant of tijdschrift. Onze VVV voor informatie over Helmond en de Peel. In de bibliotheek is ook lunch- en leescafé De Bieb gevestigd.

Bekijk details van Bibliotheek en VVV Helmond

• Bibliotheek Asten Bekijk details

De toegang tot de bibliotheek is gratis, u kunt altijd binnenlopen om rond te kijken, het wifi te gebruiken of om te gaan zitten lezen. Wilt u iets lenen, dan moet u lid worden.

Bekijk details van Bibliotheek Asten

• Bibliotheek Deurne Bekijk details

De bibliotheek in Deurne is voor iedereen gratis toegankelijk. Iedereen is welkom voor het lezen van een krant of tijdschrift en het gratis wifi. Materialen lenen kan alleen met een geldige bibliotheekpas.

Bekijk details van Bibliotheek Deurne

• Bibliotheek Someren Bekijk details

De bibliotheek is voor iedereen gratis toegankelijk om te lezen en materialen te raadplegen. Er is ook gratis wifi. Materialen lenen kan alleen met een geldige bibliotheekpas.

Bekijk details van Bibliotheek Someren