Buitenspeeldag

Spelen in de Verhalenspeeltuin met Piep van de Bieb

Kom ook naar de Buitenspeeldag op 8 juni in de Verhalenspeeltuin.

Naast het feestelijke programma, wordt deze middag ook het speciaal ontwikkelde Doeboekje onthuld, met het daarbij behorende verhaal ‘Piep in de bieb’.

Kom jij ook? Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Ochtendprogramma

Van 11.00 tot 12.00 uur: Boekjes & Babbels. Het thema dat centraal staat is ‘Lente en buitenspelen’ met het boek ‘Nijntje in de speeltuin’. Je bent van harte welkom bij het leukste uurtje met je kind van 0-4 jaar.

Middagprogramma

Van 13.30 tot 15.30 uur: Het verteltheater ‘Verhalen van Annie’, een muziek- en dansworkshop en Voorleesbus Blikkie. Misschien kom je Piep van de Bieb ook nog tegen!

Speciaal ontwikkelde verhalen bij de Verhalenspeeltuin

In de middag zal het eerste geschreven verhaal ‘Piep in de bieb’ worden voorgelezen. Dit verhaal is de aftrap voor een reeks verhalen die in de loop van het komende jaar actief tot leven komen in de Verhalenspeeltuin. Met het speciaal ontwikkelde lees- en doeboekje (met speurtocht) en QR-codes gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je kan hierdoor genieten van bijzondere vertellingen met muziek, animatie en ingesproken tekst. Het Doeboekje is gratis en vanaf 8 juni op te halen in de Bibliotheek.

De Buitenspeeldag in de Verhalenspeeltuin wordt mogelijk gemaakt met dank aan Rotary Helmond.