Online cursussen

Gratis online cursussen

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Waarom stoppen de cursussen?

De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij onze grootste groep cursisten. Helaas hebben we geen aanbieders gevonden die tegen een redelijke prijs cursussen van een hoger niveau en over de gevraagde onderwerpen kunnen aanbieden.

Nog bezig met een cursus?

Ben je in 2018 gestart met een cursus? Dan kun je deze gewoon afmaken in 2019. 
Ga naar je persoonlijke cursusomgeving

Cursussen tegoed van 2018?

Heb je je twee cursussen van dit jaar nog niet gedaan? Kies dan voor het einde van 2018 welke cursus(sen) je nog wilt doen. Je hebt dan een heel jaar om deze te volgen.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over de cursussen van de online Bibliotheek? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Cursus van de maand

Naar de cursus van de maand

De laatste cursus van de maand bij de online Bibliotheek:

Cursus van de maand december: Fotograferen met je smartphone
Even snel je telefoon pakken en een kiekje maken. We doen het dagelijks. Maar wist je dat je met je smartphone ook echt professionele foto’s kunt maken? Een goede smartphonefoto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een klein beetje creativiteit. In deze cursus leer je op een andere manier naar de mensen en objecten om je heen kijken, om uiteindelijk het perfecte plaatje te schieten.

Je hebt tot het eind december om de cursus te volgen.

Waarom zie ik mijn cursus niet meer?

Wanneer je een cursus kiest, heb je een jaar om deze te volgen. Zie je de cursus niet meer in je persoonlijke cursusomgeving? Dan is die termijn verstreken.