Online cursussen

Gratis online cursussen

Welke online cursussen kies jij dit jaar? Als lid van de Bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Zo steek je altijd wat op.

Wat kies je?

De toppers uit het cursusaanbod van vorig jaar zijn ook dit jaar weer beschikbaar. Bijvoorbeeld digitale fotografie, blind en snel typen, breinleren en populaire vreemde talen. Nieuw in het aanbod zijn de meer uitgebreide taalcursussen Engels, Frans, Duits en Italiaans. Wat exotischer kan ook: denk aan een introductiecursus Chinees, Papiaments of Turks. Daarnaast is er een reeks cursussen op het gebied van gezondheid zoals stress, slapen en voeding. Of leer de fijne kneepjes van Word en PowerPoint.

Hoe werkt het?
Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt en in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Bovendien kun je elke maand een bonuscursus van de maand downloaden.
Registreren gaat via onlinebibliotheek.nl Heb je al een inlog voor de e-books van de Bibliotheek, dan kun je met deze zelfde inlog ook terecht bij Cursussen van de Bibliotheek.

Cursus van de maand

Naar de cursus van de maand

Elke maand krijg je een extra cursus in je cursusomgeving.

Cursus van de maand oktober: Beter leren veranderen.
Veranderen vraagt veel van ons. Vaak schrikken we terug en denken we alleen aan alles wat we kunnen verliezen. En dat is zonde. Dit webinar nodigt je uit om zelf stappen te zetten zodat veranderen aangenaam wordt. Veranderen is een vaardigheid die je kunt trainen. En doorzetten loont!

Je hebt tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

Waarom zie ik mijn cursus niet meer?

Wanneer je een cursus kiest, heb je een jaar om deze te volgen. Zie je de cursus niet meer in je persoonlijke cursusomgeving? Dan is die termijn verstreken.

Theorie.nl

Theorie.nl Oefenen en leren voor je rijbewijs

Om je rijbewijs te kunnen halen, móet je slagen voor je theorie-examen. Op Theorie.nl bereid je je goed voor.