Vrijwilligers vacatures

Regelmatig zoeken we vrijwilligers voor hulp bij werkzaamheden en activiteiten van VVV Helmond.

Vrijwilligers voor VVV Helmond gezocht

Wil je helpen om Helmond en de VVV te promoten op markten en andere evenementen (geen baliefunctie)? Of meehelpen bij het verspreiden van mailings/brochures/affiches in de stad? Of ben jij meer iemand die (thuis) achter de computer evenementen in Helmond wil promoten?

VVV Helmond is op zoek naar vrijwilligers die ons regelmatig kunnen ondersteunen. Het promoten in de buitenlucht is via de Mobiele VVV en is meestal in de zomer tijdens evenementen in de stad. De hulp via de computer is het hele jaar gewenst en voor een paar uurtjes per week.

Wat vragen we?

• Representatief en klantvriendelijk
• Betrouwbaar (we kunnen op je rekenen)
• Kennis over en betrokkenheid bij Helmond