Vrijwilligers Blikkie

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze voorleesbus Blikkie.

Chauffeurs voor de zomervakantie gezocht

Blikkie, een Citro├źn HY uit 1971, bezoekt peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen om alle kinderen te laten genieten van mooie verhalen. Tijdens het bezoek worden de kinderen verwelkomd in Blikkie.

Daarnaast bezoekt Blikkie bv de kleedjesmarkt op Koningsdag, de natuurmarkt in de Warande en in de zomervakantie is Blikkie een graag geziene gast in speeltuin Helmond-West, speeltuin de Rijpelroets, de Verhalenspeeltuin in het Burgemeester Geukerspark etc. Blikkie heeft al een aantal jaren een zomertour gemaakt in Helmond en omstreken.
Momenteel zijn we op zoek naar chauffeurs die in de zomervakantie beschikbaar zijn en die het leuk vinden om met een oldtimer te rijden. Voor het rijden van Blikkie is geen speciaal rijbewijs nodig, een rijbewijs B is voldoende.

Aanmelden

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken en mocht je interesse hebben, meld je dan aan bij: r.meulendijks@bibliotheekhelmondpeel.nl