Samenloop voor Hoop

Een team van Bibliotheek Helmond-Peel loopt mee met SamenLoop voor Hoop in 2019 in Helmond.

Verkoop voor het goede doel

Via Bibliotheek Helmond kun je (door bibliotheekmedewerkers) zelfgemaakte materialen kopen, waarbij de opbrengst volledig naar de SamenLoop voor Hoop in Helmond zal gaan.

Gehaakte vingerpoppetjes van kinderboekfiguren zoals Kikker, gehaakte boekenleggers, vilten dierenboekenleggers, boekenleggers met hartjes, met bloemetjes. Prijzen variëren van € 2,50 tot € 8.- per stuk. Zolang de voorraad strekt. Ook zijn er kaarsenzakken te koop (€ 5.-) waarop een versiering of boodschap kan worden geschreven. Deze worden door het team van Bibliotheek Helmond – Peel ’s avonds op het parcours neergezet op 29 juni bij de indrukwekkende ‘kaarsenceremonie’. Ook mensen die niets kopen, mogen vanzelfsprekend een contante bijdrage in de collectebus in de kraam van de bibliotheek deponeren ten bate van KWF kankerbestrijding.
Met de actie in de Bibliotheek, hoopt het team van bibliotheekmedewerkers dat veel bezoekers hen zullen steunen. Want met de ziekte kanker hebben we allemaal te maken. De bibliotheekmedewerkers van het team Helmond-Peel van de Samenloop voor Hoop hebben als motto: ‘Alles voor het goede doel’ en werken hieraan dan ook volledig in hun vrije tijd mee.

Over SamenLoop

Team Bibliotheek Helmond-Peel SamenLoop in 2017

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

SamenLoop in Helmond op 29 en 30 juni 2019

Team Bibliotheek Helmond-Peel SamenLoop in 2017

Het programma van de SamenLoop voor Hoop in Helmond start op zaterdag 29 juni om 14.00 uur en eindigt zondag 30 juni om 14.00 uur. Het is 24 uur als team wandelen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Meelopen, doneren, een actie steunen of een andere bijdrage leveren aan SamenLoop voor Hoop? Lees meer

Meedoen?

Wij breiden ons team graag uit met 'vrienden van de Bibliotheek'.
Dus wil je meedoen meld je dan aan als teamlid via onderstaande link en kies voor Team 2: Bibliotheek Helmond-Peel.
www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/noord-brabant/helmond/aanmelden/