Lunch- en Leescafé De Bieb

Vanaf 1 september heeft Lees- en Lunchcafé De Bieb weer de oude openingstijden:
dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur.
De keuken is open van 11.00 tot 16.00 uur

U moet weer reserveren, dat mag ook bij binnenkomst. Dit geld ook voor het terras. Bij aankomst onderwerpen wij u aan een gezondsheids check. Ook zijn wij verplicht u te vragen een registratie formulier in te vullen, echter bent u niet verplicht dit te doen. U mag met 2 personen aan 1 tafel zitten. Is er sprake van een ‘gezamenlijke huishouding’ wanneer partners (getrouwd, geregistreerd partnerschap of anders) en kinderen, ouders en grootouders op hetzelfde adres staan ingeschreven dan mag u bij elkaar zitten. Uiteraard blijf je met klachten zoals hoesten, neusverkoudheid of koorts thuis.

Welkom bij De Bieb

Openingstijden:

Vanaf 1 september:
dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur-17:00 uur
zondag van 12:00 uur-16:00 uur

De keuken is open van 11.00 tot 16.00 uur

Informatie:
telefoon: 0492-200029
www.de-bieb.nl
info@de-bieb.nl

Je kunt ook nog steeds afhalen. Ga hiervoor naar de knop 'bestellen'.

Lekker lunchen!

'All you can lunch' kaart

Verhuur ruimten

Verhuur ruimten en catering

Je kunt in de Bibliotheek ruimten huren voor zakelijk gebruik, voor bijvoorbeeld presentaties, lezingen of vergaderingen.
Lees- en Lunchcafé De Bieb kan hierbij in Helmond de catering verzorgen.

BieHP onze activiteiten app

BieHP app

Onze BieHP app geeft een overzicht van alle activiteiten in onze bibliotheken. Ook het aanmelden voor activiteiten gaat snel en handig met deze gratis app.