Inleveren spaarkaarten

Robinson Crusoe

De spaarkaarten van onze zomeracties kun je vanaf 2 september inleveren. Volwassenen kunnen tot 30 november hun spaarkaarten inwisselen voor een gratis lunch of koffie met gebak. De jeugd kan de spaarkaarten inwisselen voor een gratis kaartje voor een film in de herfstvakantie.

Jeugd

Lever je spaarkaart in bij de klantenservice van jouw Bibliotheek voor een gratis(*) kaartje voor een film in de herfstvakantie.

 • Someren in De Ruchte: Robinson Crusoe. 
  De papegaai Dinsdag woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand: Robinson Crusoe. Film sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek: Reis mee!
  woensdag 16 oktober om 14:00 uur

 • Deurne in het Cultuur Centrum: Superjuffie  
  Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie.
  zaterdag 19 oktober om 11:00 uur  
   
 • Helmond in de Cacaofabriek: Coco 
  In de familie van Miguel is muziek verboden. Een echte straf want zijn droom is om een musicus te worden zoals zijn idool, Cruz Ernesto. Hij is vastbesloten om zijn talent te bewijzen. 
  zondag 20 oktober om 10:30 uur

*Extra filmkaartjes zijn te koop voor €3,- in de Bibliotheek. Zolang de voorraad strekt!

Volwassenen

Ruil je spaarkaart in voor een voucher voor een gratis nazomerlunch (5 stickers) of koffie met gebak (3 stickers). Omruilen kan tot 30 november 2019.

 • In Helmond bij Lunch- en LeescafĂ© De Bieb (inleveren tussen 1 september en 30 november)

 • In Deurne bij Gastvrij & Zo in het Cultuurcentrum (inleveren tussen 1 september en 30 november)

 • In Bibliotheek Asten uitsluitend op 22 oktober. Lunch tussen 12.00-14.00 uur; koffie met gebak tijdens openingstijden.
 • In Bibliotheek Someren uitsluitend op 31 oktober. Lunch tussen 12.00-14.00 uur; koffie met gebak tijdens openingstijden.