Afsluiting Scoor een Boek!

De afgelopen weken hebben de leerlingen van groep 5/6 zoveel mogelijk boeken gelezen ('gescoord') voor het project 'Scoor een Boek!'. Ze zijn hierin aangemoedigd door Helmond Sport doelman Stijn van Gassel. Het project is een initiatief van Bibliotheek Helmond-Peel en Helmond Sport en heeft als doel leerlingen te stimuleren om met plezier te (blijven) lezen en te bewegen.

Bekendmaking eindscore tijdens wedstrijd Helmond Sport-Jong Ajax

Na 10 weken boeken scoren, is het op vrijdagavond 5 april a.s. tijd om de eindscore te onthullen! Hoeveel boeken hebben alle leerlingen van 39 basisscholen in de regio Helmond-Peel samen gelezen? De eindscore wordt op een feestelijke en sportieve manier bekendgemaakt, namelijk tijdens de wedstrijd van Helmond Sport tegen Jong Ajax. Maar dat is niet alles! Voorafgaand aan de wedstrijd beginnen we, net als de spelers, met een warming-up. We gaan met ruim 1.700 leerlingen het Guinness Helmonds Records breken door met z'n allen te dansen en te bewegen vanaf de tribune. Doen jullie als school ook mee? We gaan er met de kinderen een leuke, sportieve avond van maken.

Programma afsluiting in Stadion de Braak

Komt u de kinderen ook aanmoedigen? Samen met enkele bereidwillige ouders die willen rijden.? Natuurlijk ben je dan ook van harte welkom om de wedstrijd te komen kijken in het stadion. Er mogen per klas maximaal 7 begeleiders mee (incl. leerkrachten).

Adres

Sportpark de Braak 7, 5703 DX Helmond
Je kunt naar binnen via Ingang 1 en 2 (korte zijdes van het stadion)

Programma

19:00 uur Inloop

19:30 uur Alle deelnemende kinderen doen mee aan de recordpoging door met z’n allen te dansen en te bewegen

20:00 uur Start wedstrijd Helmond Sport – Jong Ajax

20:45 uur Rust: bekendmaking van de eindscore (het totaal aantal gelezen boeken)

21:00 uur 2e helft van de wedstrijd Helmond Sport – Jong Ajax

21:45 uur Einde wedstrijd


We gaan er een spetterende afsluiting van maken!