Lekker lezen in de vakantie? Kom naar de Bibliotheek en haal jouw stapels vakantieleesvoer. Of neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina's. Er zijn allerlei leuke zomerlees spaaracties voor jong en oud.  Niet genoeg plaats in je koffer? Met de VakantieBieb neem je ruim 50 e-books overal mee naartoe.

Lees&Lunch: spaar mee

Leen in juli en augustus bij jouw Bibliotheek en spaar voor een gratis nazomerlunch (5 stickers) of koffie met gebak (3 stickers) bij Lunch - en Leescafé De Bieb in Helmond of bij Gastvrij & Zo in Deurne. 
Nieuw: spaar dit jaar ook voor koffie met gebak of een lunch in Bibliotheek Asten (22 oktober) of Bibliotheek Someren (31 oktober).

Wanneer: Sparen kan in juli en augustus 2019 in al onze Bibliotheken. De spaarkaart kun je inwisselen voor een bon tussen 1 september en 30 november bij de Bibliotheek.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Max. 1 spaarkaart per lener en max. 1 sticker per week. Voor alle leden van Bibliotheek Helmond-Peel vanaf 18 jaar.

Zomerlezen voor de jeugd

Spaarkaart Zomerlezen

Duik met een boek de zomer in!
Lees vier boeken en spaar zo voor een gratis filmuitje! Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In juli en augustus kun je sparen voor een gratis filmkaartje in de herfstvakantie in een filmtheater bij jou in de buurt!

Haal het spaarboekje in een van onze Bibliotheken of download het hieronder.

Ontdek Vakantieluisteren

VakantieLuisteren

Deze zomer voor iedereen: #VakantieLuisteren! Download de app LuisterBieb en geniet van deze luisterboeken. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek kun je een aantal luisterboeken t/m 31 augustus downloaden en beluisteren.

Activiteiten in de Bibliotheek

Zomerprogramma voor de jeugd

Download de ‘BieHP’ app of kijk in onze agenda voor de activiteiten.

VakantieBieb 2019: e-books voor het hele gezin!

Vakantieboekje van de Bieb

Hoera, je hebt vakantie!

Ga je op reis naar een ver land of blijf je lekker thuis? Wat je ook gaat doen, dit vakantieboekje is leuk als je even niks te doen hebt. Er staan leuke vragen en spelletjes in.

Zomer leestips

Vakantie e-books jeugd

Ons zomercadeautje: de VakantieBieb

VakantieBieb

Lekker lezen op vakantie? Met de VakantieBieb neem je zo'n 50 e-books overal mee naar toe. Je kunt de boeken lezen t/m 31 augustus. De app is voor iedereen: leden en niet-leden. Leden kunnen het hele jaar door kiezen uit ruim 25.000 e-books bij de online Bibliotheek.

Hulp bij digitaal lezen

hulp bij e-books

Heb je hulp nodig bij de VakantieBieb app of bij het lenen van onze e-books? Kijk eens bij de 'veelgestelde vragen' bij de online Bibliotheek. 

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Na de zomervakantie starten weer onze digiwijzer spreekuren en Klik & Tik cursussen.