Zomerbieb

Openingstijden

Check vooraf de openingstijden van jouw locatie

Openingstijden

AfhaalBieb

Bestel een boekenpakket vanuit je luie stoel.

Bestellen bij de AfhaalBieb

Vakantie-lezen voor de jeugd

Vakantielezen

Vakantie-lezen helpt je met leuke opdrachten om ook in de zomer te blijven lezen. Ga op schattenjacht en ontdek Avonturenland, Dierenrijk, Lachland, Sportmaniƫ. Griezelkust en Sprookjeseiland!
Je kunt de hele zomer meedoen, waar en wanneer je wilt. Vakantie-lezen eindigt op zaterdag 3 september.

Activiteiten in de zomervakantie

zomerprogramma in de bibliotheek

Doe mee aan een workshop, kom naar een voorstelling of het voorlezen. Of meld je aan voor de summerschool van het TechLab. Ook als je thuisblijft hoef je jezelf niet te vervelen met het zomerprogramma voor de jeugd in de Bibliotheek. Voor alle kinderen uit Asten, Deurne, Someren en Helmond.


Zomerlezen

Zomerlezen

We hebben selecties gemaakt van heerlijke boeken om te lezen in de zomervakantie. Of lees een mooi boek dat zich afspeelt in je favoriete vakantieland.

Lekker lezen jeugd

Lekker lezen voor de jeugd

Lekker even een rustmomentje met een boek of luisterboek op de bank, op de camping of in de auto. Op onze Lekker lezen in de zomer pagina's vind je de leukste e-books en luisterboeken voor de jeugd. 

Verhalenspeeltuin Doeboekje

Wist je dat wij een heel leuk Doeboekje hebben uitgebracht? Met opdrachten en spelletjes die je in de Verhalenspeeltuin kunt doen. Zo wordt het spelen in de Verhalenspeeltuin nog leuker! Momenteel zijn alle Doeboekjes op; ze zijn in herdruk dus er komen wel weer nieuwe boekjes.

Meer informatie


Vakantie | šŸ“š Boeken