Win een strandlaken!

Win een stranlaken

In samenwerking met TUI verloot de Bibliotheek 10 badlakens onder inwoners van Asten, Deurne, Someren en Helmond, die op een originele manier de Spannende Boeken Weken zin afmaken en vóór 24 juni opsturen naar
activiteiten@bibliotheekhelmondpeel.nl

Ik liet het spannende boek van schrik vallen, omdat.................... 

Spannende e-books

Bekijk meer spannende e-books

Spannende Boeken Weken

Spannende Boeken Weken

Je vakantie begint met boeken, dus ga je naar de Bibliotheek. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping.

Frisbee voor bibliotheekleden

Frisbee

Even ontspannen op het strand? Deze frisbee is verkrijgbaar in de Bibliotheek tijdens de Spannende Boeken Weken van 6 t/m 24 juni. Hiervoor geldt: zolang de voorraad strekt.

Gouden Strop

Willem Asman krijgt dit jaar de BookSpot Gouden Strop. Deze spannende e-books werden eerder bekroond:

Boris O. Dittrich schreef het geschenkboek

Boris O. Dittrich

Boris O. Dittrich schreef het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken 2018: Barst. Dit geschenkboekje wordt uitgegeven in boekhandels.

Boris O. Dittrich (1955) was advocaat in Amsterdam, rechter in Alkmaar en jarenlang Tweede Kamerlid en fractievoorzitter van D66. Zijn werk als strafrechter en hoofd van de Psychiatrie-kamer wekten zijn nieuwsgierigheid naar de psychologische drijfveren achter misdaad. Sinds 2007 werkt Dittrich voor Human Rights Watch, vanuit New York en Berlijn.

Boeken van Boris O. Dittrich in onze catalogus