Jeugd | 0-6 jaar

De informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl is nog veel meer te vinden over lezen.

Boekentip 0-3 jaar: De boom

Amandine Laprun

Open je dit printenboek, dan vouw je een prachtige boom open die je kunt neerzetten. In de winter is de boom kaal en wit, in de lente heeft het prachtige lentebloesem. Zo kun je alle seizoenen bekijken die de boom je laat zien.

Bekijk dit boek

Leesboeken op onderwerp

Digitale prentenboeken van Bereslim

Biebactie

Biebactie:
Bekijk nu de digitale prentenboeken van Bereslim voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Druk op de knop hieronder en dan krijg je een code om drie weken gratis toegang te krijgen tot de digitale prentenboeken.

Agenda voorlezen

Piep van de Bieb

Sinds jaren woont Piep in de Bibliotheek van Helmond.
Op zijn krukje zit hij, al lezend, op de jeugdafdeling tevreden naar de talloze boeken te gluren die hij nog niet gelezen heeft.

Voorleesverhalen in de Voorleeshoek

Kijk samen met je kind naar leuke voorleesverhalen. In ieder filmpje wordt een boek voorgelezen. Het boek is geanimeerd en wordt ondersteund door muziek. Zo heb je altijd spannende, avontuurlijke en informatieve voorleesboeken! Met je bibliotheekabonnement kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes.

Bereslim met digitale boeken en spelletjes

Van prachtige digitale prentenboeken tot leerzame spelletjes. Bereslim heeft pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. In alle spellen wordt aandacht besteed aan het aanleren van verschillende soorten strategieën. Bereslim is dus leuk én leerzaam! U kunt de producten gewoon thuis gebruiken.

Boekenfilmpjes van SchoolTV

Bekijk digitale prentenboeken op Schooltv Beeldbank. SchoolTV kun je ongetwijfeld van de educatieve video's. En is handig om programma's terug te kijken, van Sesamstraat tot het NOS Jeugdjournaal. Maar wist je dat SchoolTV ook digitale prentenboeken heeft? Via de Jeugdbibliotheek heb je toegang tot prachtige boekenfilmpjes.


Kies je favoriete serie

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books