Zet je #Biebmodus aan om glansrijk te slagen

Gepubliceerd op: 23 april 2018 11:06

Middelbare scholieren die zonder afleiding willen studeren, kunnen de komende weken weer terecht bij de Bibliotheek Helmond-Peel.

In aanloop naar de eindexamens laten de openbare bibliotheken ook dit jaar zien dat ze alle faciliteiten in huis hebben die scholieren en studenten helpen om ‘Glansrijk’ te kunnen slagen.

#Biebmodus

De Bibliotheek is de plek waar je in alle rust kunt studeren en kunt focussen op je eindexamen. Geen afleiding van apps, likes, vlogs, blogs, broertjes, ouders of andere stoorzenders, enkel aandacht voor wat op dat moment belangrijk is: glansrijk slagen voor je eindexamen. De slogan van dit jaar is dan ook "Laat je niet afleiden, zet je biebmodus aan!".

Glansrijk slagen
De online campagne ‘Glansrijk’ werd vorig jaar met groot succes voor het eerst ingezet tijdens de centraal landelijke eindexamenperiode. Dit jaar komt daar een commercial bij, die op verschillende online radiozenders te horen is.