Wintertijd: zondag open

Gepubliceerd op: 17 oktober 2019 17:32

Op zondagmiddag 27 oktober start weer een nieuw herfst- en winterseizoen bij de Bibliotheek in Helmond. In de wintertijd is de Bibliotheek ook op zondag geopend van 12.00-16.00 uur.

Elke zondag een extra activiteit in de Bibliotheek

Zo kun je elke dag van de week kranten en tijdschriften lezen, een boek of film uitzoeken of gebruikmaken van de werkplekken om in alle rust te werken of te studeren. En: elke zondag is er een extra activiteit voor de bezoekers van de Bibliotheek.

Tijdens de eerste zondagopening op zondag 27 oktober kunnen de bezoekers de lezing ‘Bevrijders en beschermers’ gratis bijwonen.
Historicus en politiek analist Ivo van de Wijdeven zal de huidige actualiteit rond de betrekkingen met de VS en de betrokkenheid met Europa in historisch perspectief zetten.
De lezing van Ivo van de Wijdeven is op de 2e verdieping van de Bibliotheek in Helmond.

Aanmelden: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

In Lunch- en Leescafé De Bieb is het ook feest met de ‘Books, Bites & Blues Stage’ van de Bluesroute Helmond.
Spider & The Fly treden daar op van 14:30 – 16:30 uur.