Voorlezen kerstvakantie

Gepubliceerd op: 17 december 2018 10:14

In de kerstvakantie wordt er vrijwel elke dag voorgelezen in Bibliotheek Helmond door de voorlezers van Blikkie de Voorleesbus. Je kunt gewoon even binnenlopen en meeluisteren naar de mooiste (kerst)verhalen.

Wanneer is het voorlezen?

Maandag 24 december 10.00-12.00 uur
Donderdag 27 december 14.00-16.00 uur
Vrijdag 28 december 14.00-16.00 uur
Maandag 31 december 14.00-16.00 uur
Woensdag 2 januari 14.00-16.00 uur
Donderdag 3 januari 10.00-12.00 uur
Vrijdag 4 januari 10.00-12.00 uur

Plaats: bij het Lunch- en Leescafé de Bieb.

Voorleesstempelkaart en warme chocolademelk

Alle kinderen die komen luisteren naar het voorlezen ontvangen een consumptiebon van het Lunch- en Leescafé de Bieb voor een lekkere kop warme chocolademelk. Ook krijgt ieder kind een voorleesstempelkaart waarop stempels verzameld kunnen worden. Zijn er 3 stempels op de stempelkaart verzameld dan wordt er een leuk cadeautje uitgedeeld.

Iedereen is van harte welkom! Ook vaders, moeders, opa’s, oma ‘s, neefjes, nichtjes etc!!

Overige activiteiten kerstvakantie

Je kunt behalve naar het voorlezen ook meedoen aan andere activiteiten in de Bibliotheek in de Kerstvakantie. Van vrijdag 28 december tot en met zaterdag 5 januari is er in Bibliotheek Helmond-Peel op de locaties van Asten, Deurne en Someren van alles te beleven voor jong en oud. Kom genieten van mooie voorleesverhalen, leer alles over uitvindingen en ontdek alles over licht en kleur!

Ook in Bibliotheek Helmond zijn er workshops en kun je bijvoorbeeld bouwen en racen met je zelfgemaakte raceauto op een megagrote houten racebaan.