Vacature Manager Maatschappelijke Bibliotheek

Gepubliceerd op: 10 juni 2021 15:30

De Bibliotheek Helmond-Peel zoekt een daadkrachtige verbinder M/V (36 uur), vanuit een rijke culturele basis Wij zoeken een daadkrachtige, inspirerende manager met visie en lef die samen met ons bouwt aan een vaardige samenleving in het werkgebied van de Bibliotheek Helmond-Peel. Samen met de directeur-bestuurder en de Manager Educatieve Bibliotheek ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het strategische beleid, de ontwikkeling van de organisatie en het realiseren van (financiële) doelstellingen.

Jouw profiel

Je voelt je verbonden met de regio Helmond-Peel. Je bent goed geïnformeerd over maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen op landelijk en regionaal niveau. Je bent creatief en weet je kennis te vertalen naar de verdere doorontwikkeling van onze dienstverlening. Je neemt een relevant netwerk mee. Je verbindt mensen, netwerkpartners en maatschappelijke vraagstukken, zowel intern als extern. Je weet het verhaal van de bibliotheek te vertellen en mensen daarin mee te krijgen.