Vacature directeur-bestuurder

Gepubliceerd op: 8 maart 2019 12:03

Bibliotheek Helmond-Peel zoekt een innovatieve en verbindende directeur-bestuurder (fulltime).

Onze nieuwe directeur staat middenin de samenleving en levert graag een bijdrage aan de ontplooiing van de inwoners in de gemeenten Asten, Deurne, Helmond en Someren. Het gebied is onderdeel van de Brainport-regio, één van de meest innovatieve hightech centra van Europa.
Dat vraagt om een inspirerend leider die energie brengt, een lerende omgeving creëert en medewerkers uitdaagt om zich te ontwikkelen. Een ondernemer met lef, die samenwerkingsverbanden aangaat en partijen verbindt. Die weet te vernieuwen en tegelijk de kern van de Bibliotheek, in haar betrouwbare en onafhankelijke rol, koestert en bewaakt.