ThuisBieb

Gepubliceerd op: 6 april 2020 16:29

De Nederlandse Bibliotheken stellen tot 1 juni 100 extra e-books beschikbaar voor iedereen in de ThuisBieb app. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

De ThuisBieb app is open tot 1 juni

Onze gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse Bibliotheken zijn online gewoon open met e-books en luisterboeken via de online Bibliotheek. Deze week komen de Bibliotheken met een cadeautje: De ThuisBieb-app met 100 e-books voor iedereen, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de Bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De app is voor iOS beschikbaar in de AppStore. Voor Android in de Google Play.

Populaire én minder bekende titels

De brede selectie e-books in de ThuisBieb bevat voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. Tot de selectie aangeboden boeken behoren populaire titels als ‘Rinkeldekink´ van Martine Bijl en de nieuwste editie van het voetbalmagazine ‘Hard Gras’, maar ook te ontdekken boeken als ‘Post voor Rus Ordelman’ van Bette Adriaanse, ‘De mentor’ van Tessa Kollen en ‘Mindgym work-outs’ van Wouter de Jong.

Ook voor de jeugd

De jongere lezer vindt in de app naast bekende titels als ‘Stuntvlogger Sam’ van Jelmer Jepsen, ook bijzondere boeken als ‘Toverhanden’ van Chris Winsemius en ‘Alaska’ van Anna Woltz.