Taalcafé Helmond online

Gepubliceerd op: 24 maart 2021 10:26

Oefen de Nederlandse taal in het online Taalcafé met hulp van een taalcoach. Vanuit je eigen huis of op een andere plek waar je rustig kunt oefenen. Je hebt wel een laptop, tablet of smartphone nodig.

Taalcafé Helmond start online

Het Taalcafé start online op woensdagmiddag. Bij het Taalcafé is iedereen welkom die de Nederlandse taal beter wil leren.

Er werd eerst in de Bibliotheek en bij Speeltuin-buurthuis Leonardus samen geoefend om beter Nederlands te leren. Door corona ligt dat stil. Daarom gaat het Taalcafé online verder.

Oefen de Nederlandse taal in het online Taalcafé met hulp van een taalcoach, vrijwilliger en andere deelnemers. Vanuit je eigen huis of op een andere plek waar je rustig kunt oefenen. Je hebt wel een laptop, tablet of smartphone nodig.

Men kan oefenen met luisteren en spreken. Wie de taal beter beheerst kan oefenen met luisteren, spreken, lezen en schrijven. Een taalcoach en vrijwilligers helpen daarbij.

Wel is het nodig dat deelnemers zich aanmelden. Dan krijgen zij een link toegestuurd om mee te doen.

Het online Taalcafé is geschikt voor mensen vanaf taalniveau A2. Ook wie het taalniveau niet weet en wel begrijpt hoe een online link werkt is welkom.

Meld je steeds vóór dinsdag 14:00 uur aan via e-mail bij: jolien.rovers@levgroep.nl
Het online Taalcafé is elke woensdag van 14:00 tot 15:00 uur. Aanmelden dient wel elke week opnieuw te gebeuren. Meedoen is gratis.

Het Taalcafé is een samenwerking van de LEV Groep, Bibliotheek Helmond-Peel en het ROC Ter AA. Zij helpen mensen gratis beter lezen, spreken, schrijven en rekenen.