Nieuw: StudyShare

Gepubliceerd op: 11 juni 2019 14:49

Studeren voor herkansing of toetsen zonder afleiding in de Bibliotheek. De herkansingen voor de eindexamens gaan van start en het is tijd voor de laatste toetsen van dit schooljaar. Voor iedereen die het niet goed lukt om zich voor te bereiden, is StudyShare de perfecte oplossing. Je studeert met anderen in een ruimte op de 2e verdieping van de Bibliotheek in Helmond.

Hoe werkt het?

StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een ruimte op de 2e verdieping van de Bibliotheek in Helmond. Voorin zit de StudyBob die streng toezicht houdt. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven, als je wilt.
Tijdens het studeren blijft de deur dicht. Zo kom je in een lekker studieritme.

Studieblokken
Er zijn 2 studieblokken. Een blok duurt bijna 3 uur en wordt 2x onderbroken door een verplicht kwartier pauze. Deelname is gratis. Er is een aanmeldsysteem met tickets, maar als er nog plaats is kun je ook zonder reservering aansluiten. Je kunt per dag maximaal 2 blokken doen: in de ochtend en in de middag. Is de ruimte vol (max. 20 personen) dan kun je natuurlijk ook ergens anders in de Bibliotheek rustig studeren. Er is overal een vrij toegankelijk wifi.

Waar en wanneer?
StudyShare vindt plaats in de Bibliotheek Helmond, 2e verdieping, Watermolenwal 11, Helmond.
Van maandag t/m vrijdag in de periode van donderdag 13 juni t/m woensdag 26 juni.
Ochtend van 10.15 uur tot 13.00 uur
Middag van 13.45 tot 16.30 uur

Je bepaalt zelf hoeveel blokken je wilt meedoen. Zet je ‘Biebmodus’ aan en boek vooraf je plaats via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/studyshare