SamenCreatiever in Bibliotheek Asten

Gepubliceerd op: 21 februari 2020 14:52

Als je schilderles volgt dan is er al meteen de terugkoppeling m.b.t. je werk en andere cursisten. Deze interactie wil SamenCreatiever 'thuisschilders' tijdens deze ochtenden in de Bibliotheek geven.

Plezier in schilderen met elkaar delen

Het is leerzaam maar ook gezellig om je werk aan andere amateurschilders te laten zien en er over te vertellen. We hebben ook een (simpele) niet verplichte thuisopdracht die de ochtenden nog meer invulling blijkt te geven.

SamenCreatiever is in september 2018 gestart, de groep bestaat nu uit ongeveer 5-6 (vaste) bezoekers. Dat aantal mag zeker groeien
SamenCreatiever is laagdrempelig; geen verplichting om iedere keer te komen, geen verplichte aanmelding, geen contributie (consumptie is wel voor eigen rekening) alleen wordt er gevraagd of je per ochtend een eigen werk mee wilt nemen.

Het is ook geen vereniging/stichting maar gewoon een groep mensen die plezier hebben in schilderen en dat met anderen willen delen om zo elkaar te stimuleren om thuis verder aan de slag te gaan met deze gezamenlijke hobby.

SamenCreatiever vindt 1x per maand plaats op de vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek Asten –Kerkstraat 12.

De volgende data staan al vast:

Vrijdag 21 februari

Vrijdag 20 maart