Openingstijden vanaf 24 augustus

Gepubliceerd op: 14 augustus 2020 12:07

De openingstijden van de Bibliotheken in Asten, Deurne, Helmond en Someren gaan na de zomervakantie veranderen. Na de sluiting vanwege Corona en beperktere openingstijden vanwege de nasleep en de zomervakantie, is er goed gekeken naar wanneer de meeste bezoekers in de Bibliotheek komen en hoe onze openingstijden het beste passen bij onze dienstverlening en programma-activiteiten.

Nieuwe tijden en avonden

• Alle locaties: maandag t/m vrijdag open van 10.00-17.00 uur
  • Zaterdag: Helmond van 10.00-17.00 uur | Asten, Deurne en Someren van 10.00-13.00 uur
  • Avonden open tot 19.00 uur: Helmond op dinsdag en donderdag; Deurne op maandag; Asten en Someren op vrijdagavond

In Helmond zijn er tijdens de openingstijden altijd medewerkers aanwezig om bezoekers en leden te helpen, uiteraard wel binnen de 1,5 meter maatregelen.
In Asten, Deurne en Someren is er van maandag t/m vrijdag tot 13.00 uur alleen zelfservice.

VVV Helmond, AfhaalBieb en activiteiten

VVV Helmond hanteert dezelfde openingstijden als de Bibliotheek, dus van maandag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur en op dinsdag en donderdag tot 19.00 uur.

In alle locaties blijft het mogelijk om een verrassingspakket te bestellen en af te halen tijdens de openingstijden: de AfhaalBieb. Bij de AfhaalBieb kunnen boeken besteld worden in diverse genres en zowel voor volwassenen als voor de jeugd. In september starten ook weer de digiwijzer spreekuren, cursussen en onze (jeugd)activiteiten zoals voorlezen en Skoolzone.

Horeca

• Lunch- en LeescafĂ© De Bieb in Bibliotheek Helmond wijzigt per 1 september ook haar openingstijden en is dan van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 12.00-16.00 uur geopend.

• Gastvrij&Zo in het Cultuurcentrum in Deurne is iedere dag van 10:00 tot 15:00 uur open voor een lunch in de foyer of op het buitenterras.