Opening expositie Tijdloos

Gepubliceerd op: 10 augustus 2017 11:33

Met trots nodigen we u uit voor de vijfde deelexpositie van Tijdloos, het fotografieproject waarmee we het taboe op beginnende dementie willen doorbreken.

Leden van fotoclub Helmond fotograferen mensen met beginnende dementie in het beroep dat ze uitoefenden, en het beroep dat ze hadden willen hebben.

Na succesvolle eerdere edities in Keyserinnedael, Elkerliek, Stadsgalerij Helmond en Stadstuinderij de Bundertjes, nodigen we u van harte uit voor de vijfde editie in Bibliotheek Helmond-Peel.

Meneer Chris Henraat werd gefotografeerd door Monique Raaijmakers en Mieke Kootkar. Perry Vermeulen verzorgde een geschreven portret.

Wat: Opening deelexpositie 5 Tijdloos
Waar: Expositieruimte Bibliotheek Helmond-Peel, Watermolenwal 11, Helmond
Wanneer: zaterdag 12 augustus van 13 uur tot 15 uur.
Toegang: voor iedereen en gratis

Tijdloos is een samenwerkingsproject van verschillende partijen, waaronder Gemeente Helmond, Stichting Kunstkwartier, Fotoclub Helmond, De Museumdocent en verschillende Helmondse schrijvers.