Op de foto voor de Bibliotheek Helmond-Peel!

Gepubliceerd op: 9 november 2017 16:30

Foto Rob Fritsen

Vind je het leuk om voor de Bibliotheek Helmond-Peel op de foto te gaan? Dan zijn we naar jou op zoek! Meld je aan voor één van de fotoshoots in Asten, Deurne, Helmond of Someren!

Foto’s voor communicatiemiddelen

We gebruiken de foto’s voor onze eigen communicatiemiddelen, bijvoorbeeld voor een flyer om uit te leggen hoe de uitleenbalie werkt, of een poster om een activiteit in de Bibliotheek aan te kondigen. Of op de website om te laten zien hoe mooi onze bibliotheken zijn of in een werkboek voor basisschoolleerlingen of een poster over hoe leuk lezen is.

Iedereen is welkom
Iedereen die graag voor ons op de foto zou willen gaan is welkom. We zijn op zoek naar jong en oud, groot en klein en alles wat daartussenin zit. De Bibliotheek is een plek voor iedereen en dat willen we graag laten zien.

Wanneer zijn de fotoshoots?
Locatie Asten:
woensdag 22 november om 16.30 uur
Locatie Helmond:
woensdag 29 november om 16.00 uur
Locatie Deurne:
vrijdag 1 december om 14.30 uur
Locatie Someren:
woensdag 20 december om 15.00 uur

Je kunt je aanmelden voor een van de fotoshoots via het aanmeldformulier.
Ben je onder de 13 jaar en wil je je graag aanmelden? Zorg dan dat je vader of moeder hiervan op de hoogte is en het goed vindt dat jij voor de Bibliotheek op de foto gaat. Alleen kinderen die toestemming hebben van hun ouders, kunnen meedoen aan de fotoshoot.

We hebben slechts plek voor een 5-tal personen per locatie, dus een aanmelding betekent niet perse dat er een plekje voor je is. Je krijgt hiervan zo spoedig mogelijk bericht.