Iguana Bibliotheek app

Gepubliceerd op: 5 juli 2017 11:58

Download de gratis Iguana Bibliotheek app voor verlengen - reserveren - bijna te laat waarschuwingen op je smartphone en/of tablet.

Ontdek onze Iguana Bibliotheek app

Iguana bibliotheek app

De Iguana Bibliotheek app is beschikbaar voor iOS (Apple), Android en Windows toestellen

Wat zijn de mogelijkheden van de app?

* In één oogopslag zien welke materialen je hebt geleend en tot wanneer de uitleentermijn loopt.
* Naast je eigen gegevens kun je ook gegevens van huisgenoten of gezinsleden toevoegen.
* Je kunt aangeven of je een melding wilt ontvangen wanneer de uitleentermijn bijna is verstreken (push notificatie bij gebruikersbeheer voor uitleningen aanzetten)
* Een gevonden titel kan direct worden gereserveerd, via de mail ontvang je van ons een bevestigingsbericht.
* Zoeken kan o.a. op basis van titel, auteur, trefwoord of door het scannen van de ISBN-code.
* Een 'verlanglijst' maken in de app. Handig als je titels wilt noteren die je bij een volgend bezoek in de bibliotheek wilt opzoeken in de kast.
* Er kan vanuit de app contact worden gemaakt met de bibliotheek door te bellen of te mailen.

Hoe stel je de Iguana Bibliotheek app in?
Wanneer je de app voor de eerste keer opent stel je een aantal zaken in. Dit gaat als volgt:
Selecteer in het eerste scherm ‘Nederland’
Selecteer vervolgens Bibliotheek Helmond-Peel als jouw Bibliotheek
Ga naar ‘Gebruiksprofiel’ en log in met je pasnummer (nummer op je Bibliotheekpas beginnend met 49300..) en je geboortedatum (in het formaat ddmmjjjj)
Koppel eventueel meerdere bibliotheekpassen
Wil je een bericht krijgen als je materialen bijna te laat zijn of een gereserveerd boek klaarstaat? Ga dan naar gebruikersbeheer en zet helemaal onderaan vinkjes bij de push notificaties.

Vragen over de app? Mail of vraag in de bibliotheek!