Nacht van Cultuur 2019

Gepubliceerd op: 8 juli 2019 14:30

Save-the-date voor een avontuur in het donker op zaterdag 12 oktober 2019: de 4e editie van de Nacht van Cultuur. Dit jaar in Museum Helmond.

Vier de Nacht met ons mee

Museum Helmond, De Cacaofabriek, Bibliotheek Helmond, Het Speelhuis, Kunstkwartier & partners presenteren de 4e editie van de Nacht van Cultuur.

Optredens van de beste muzikanten, de leukste workshops, theater- en dansvoorstellingen en nog veel meer culturele verrassingen. Samen met jou beleven we voor de vierde keer een nachtelijk avontuur.
Dit keer vormt Museum Helmond met haar Kasteel en Kunsthal het decor. De Helmondse culturele organisaties slaan op deze avond de handen ineen voor een programma vol synergie tussen professionele en amateurkunsten op bijzondere locaties. Met optredens van Phoenician Drive, Jelle Verse en jonge talenten. Dans tussen de kunstwerken met de Silent Disco, laat je ‘omverblazen' in de Stormkamer of win een prijs bij de Bingo van Tiny Tupperware. Kom tovertekenen met zilveren griffel winnaar Milja Praagman en penseelwinnaar Gideon Samson. Uiteraard is de nacht weer gevuld met de meest bijzondere workshops. Ook op de route tussen de locaties is veel te beleven. Krijg bijvoorbeeld een privé-concert in de ‘Secret garden’ of dans mee met Sherman.

Houd onze website in de gaten voor de actuele line-up. Geschikt voor alle leeftijden en gratis toegang. Ben jij er ook bij?